POMOC AUTODIJAGNOSTIKA?

POMOC AUTODIJAGNOSTIKA?

ovako, na proljece bi uzimao autodijagnostiku i nisam nesto puno upucen u to (potrebno mi je svakim danom sve vise i vise)
zato me zanima koje su najbolje (odnos cijena/mogucnost/citanje greski/brisanje greski/itd itd)
naravno zanimaju me neke solidne solucije koje nisu preskupe (znaci cisto da mogu obavljat sve sto je potrebno za ustanovljenje kvara i brisanje greski, resetovanje i tako)
sad ne znam ni sta je bolje: one opcije gdje imas samo dijagnostiku kao fabricki uredjaj ILI dijagnostiku koja ide preko laptopa i programa
ne znam sta vrsi koju ulogu?
pa eto, trebalo bi mi par savjeta, preporuka (cjenovni rang od 500 do 1500 KM max)
i naravno da obuhvata neke osnovne marke tipa : VW, Audi, Mercedes, OPEL, Ford, Skoda.

Član
Za 500-600? Pa samo Lexia košta oko 300km, a gdje su ostali brendovi?. Iskreno, ne razumijem se puno, ali znam da moj majstor uvijek bolje očita greške sa dijagnostikom posebno namjenjenom za taj brend, tako da smatram da uzimanje neke univerzalne nije dobra investicija. A kupovina za svaki brend posebno sigurno nije jeftina.

autocom dijagnostika je oko 500-600KM ako ti treba javi mogu ti ja to nabavit
planirao sam na proljece tek aBd (april - maj) pa cim budem finansijski dobar i spreman za to cut cemo se drug
svejedno trebat ce mi to
hvala ;)
p.s trebat ces mi i za neke INFO i savjete(mada znam vecinu,ali kako bi ispalo sto bolje volio bi cuti par savjeta od tebe, kao nekog sa iskustvom :D ) INace
sklapam jednog turbo čadju pa javim ti se na PIKU (ako nije problem) :)