pomoc ako moze

pomoc ako moze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
e ovako,imao sam kucno kino nije ocitavalo divx jer je među prvim kulpljeno,sad bilo urobotu dvd,divx,usb i slicno za 35 km i uzmem,gledam opcije i sve na dvd-u treba da cita titlove i sve,al kad sprzim cd zajedno sa titlovima nece da ocita,stavljao sam i .sub i .srt ali nece,kako da sprzim il sta jel zna tko
hvala;)

Član
CoL3-99 je napisao(la):
e ovako,imao sam kucno kino nije ocitavalo divx jer je među prvim kulpljeno,sad bilo urobotu dvd,divx,usb i slicno za 35 km i uzmem,gledam opcije i sve na dvd-u treba da cita titlove i sve,al kad sprzim cd zajedno sa titlovima nece da ocita,stavljao sam i .sub i .srt ali nece,kako da sprzim il sta jel zna tko
hvala;)

Ovako nemam taj DVD ali kontam uzeti posto je pravo jeftino,taj ti dvd cita sa USB samo od BIRE tako sam cuo,a kad hoces da stavis titlove na DVD MORA i film i titl da ima isto ime NPR. COL3_nema_avatar:D.avi a titl isto COL3_nema_avatar:D.srt i sve to sprzis kao DATA.E sad to ti ne preporucujem jer tako ubaceni titlovi su mali i zuti nista ne mozes procitati to je do BIRE.
Dakle evo ti program ubacis FILM i titl,i on ti ZALIJEPI titl na film,znaci odredis slova,velicinu itd i samo sprzis 6 filmova na DVD.Taj program se zove: PocketDivXEncoder_0.3.60 ako ga ne nades na netu reci da ti upload na RS.

Postoji i druga opcija,program koji pretvara avi u DVD,znaci na jedan CD od 4.7 GB mozes sprziti oko 2 filma i nekoliko spotova stane.Dakle u tom programu sve mozes odraditi ali apsulutno SVE sto se tice i boje,velicine itd.a zove se VSCXtoDVD.Uglavnom javi ako ne nades pa da ti upload na RS i dam link ;)

Član
jarane imo sma isti problem.. sa vivax dvd-playerom...nije htjeo da cita titlove...i na kraju sam uzeo i stavio ono .srt i sprzio sve kao datoteke na dvd.u i pookreno ..a samo to dvoje stavio na dvd ,film i .srt prevod..i radi super

BHT Ovisnik
odamh sam uradio to isto ime i .srt,kasnije sam uradio isto ime i .sub ali nece,usb mi ocita svaki normalno,znam od prije da neki nece ocitat ako nepise npr marko.avi ; marko.srt,ali ja kad to uradim nece mi,zato sam se vama obratio,vama hvala
ali a zelim na obican d prziti ne na dvd:D

Član
:lol::lol::lol: cuj na obican CD :) ae nema veze skini onda ovaj program PocketDivXEncoder_0.3.60 ne treba instalacija ni nista samo ubacis FILM i titl u njega i sacekas 2 minute dok konveruje i imas TITL na filmu evo kao na slici a kad konvertujes samo onda film prebacis na USB moze i tako:

672_bscap0001.jpg

PS.slika je mala i slova nisu ovako velika nego sam smanjio na bsplayeru da se bolje vidi :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.