Pomagajte

Pomagajte

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pomagajte drugovi i drugarice neznam sta cu, imao memorisku karticu u nokici i medjutim nesto sam cacko i pokvario i sada trazi neku sifru i nemoze da se ocita kartica, trazi da se formatira ali cu tako izgubit sve podatke a nije mi bas do toga, e sada imal neki programcic il nesto sto moze da zaobidje nokia/sibyan/ kodiranje inace zablokirano je na 5100xpress music. pa ak ko zna ima pivu/sok u sta vec veruje

Član
ima program neki pomocu kog skeniras mem. karticu, USB i slicno i on ti vrati obrisane podatke...neznam kako se zove, zaboravio sam, al ima neko ko sigurno zna...

u slucaju da ne uspijes odblokirati i da ti se sve obrise, pomocu tog programa mozes sve vratiti...meni je drug na USB-u od 512 MB vratio 3.5 GB podataka koje sam ja snimao i brisao zadnjih 2 god...prejaka stvar...

et ako ne uspijes rijesiti problem, formatiraj, pa javi da pitam ja druga za ime programa, pa cu ti proslijediti...;)

Član
ovako...ako nece preko nokie....odi kod nekog na laptop...laptop ima ocitavanje kartica...ili kupi negdje onaj usb sto ocitava kartice....kopiraj na komp sve formatiraj karticu i ponovo vrati sve....eto po meni rjesenja...

Član
ja drugovi al problem je u tome sto ni na kompu nece da ocita karticu samo trazi da se upise kod. nemozes ni da vidis sta je na kartici,

Član
kod ti je kod zaključavanja mobitela, ako ga nisi mjenjao mora bit 0000 1234 ili tako neka fora

Član
sutra je nosim u neki servis na dob. rekose da ima neki momak kod mrkatora, ma meni je do podataka na kartici, jbg neke trenutke nemozes vratit a zabiljezeni su kamericom pa mi je do toga . hvala svima velikacka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.