Polo

Polo

Član
Eh ovak nesto gledam ovaj predracun sto sam dobio i ne poklapa mi se nikako ni sa jednim ni cjenovno a ni sa opremom http://www.volkswagen.ba/cms/?dio=automobili&poddio=model&model=novi_polo a ovo je valjda ta sluzbena stranica gdje bi trebalo sve pisat koliko je sta, koja je oprema, i sl.
Cijena na predracunu mi je 19.658 KM bez pdv a a motor je 1.2 benzin, oprema ima kao trendline ili comfortline nmg da odgonetnem jer ima dost stvari iz comfortline a opet cijenom je najblizi 1.4 benz sa highline opremom o cemu se radi fkt neznam, sutra idem opet u asu da pogledam al ako ima neko predstavu da mi kaze sta bi moglo bit jer me opasno kopka ova dva dana :icon_cry: da li je moguce da se radi o kakvoj podvali ili ovo nisu stvarne cijene sto su na site u ?

Hvala

Član
Pa sta si tacno uzeo 1.2 sa 70 konja i koji paket opreme? Eh sada da nisi neku sitnicu jos trazio, i da metalik boja ti se uglavnom dodarno placa... i eto ti te vece cijene...

Član
Pa uzeo sam metalic crnu a fzn je sto ja kad sam gledao auto gledao sam crnog pola dole u garazi sto im je bio i govori onaj sve sto je kod ovog bit ce i na tvom eh sad ja gledam po opremi i nikako nmg da skontam koja mi je oprema ima nesto i u comfortline i u highline po neka stvarcica :( a gledao sam na volkswagen.ba i nikako sad nmg da skontam sta ustvari hocu da kupim :D

Član
Pa ako imas samo nesto iz higline-a, onda ti je comfort sa tim nekim dodatnim stvarcicama, hajd ionako kad dobijes saobracajnu napisat ce ti i paket opreme :lol:

Član
al brate tu nest ima i u trendline npr zadnja klupa se ne dijeli sa onim srednjim naslonjacem samo kod te opreme a kod comfort i high se dijeli :lol: