Polo 6N pumpa goriva

Polo 6N pumpa goriva

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje jedno pošto pretpostavljam da neko zna bolje informaciju...piše u naslovu auto koje je u pitanju, benzin 1.6, pretpostavka da je pumpa otišla, mada će se sigurno na dijagnostici utvrditi, ali ovako okvirno ko zna gdje se može naći i koliko košta otprilike?

IGY

Član
mislim da je ista pumpoa kao kod mene na ibizi, ja sam kod kareta platio 160 km komplet pumpu sa kucistem plovkom itd
a mozes i samu pumpu kupiti ona je 95 km ali onda se treba prepakovati staro kuciste i plovak
ja sam svoju prosle godine negdje u ova doba mjenjao i ovo su cijene od tad mozda je sads sta drugacije :icon_biggrin:

Član
Koji su sipmtomi?Pumpa zuji,auto loše vuče ili neće ni da upali?Provjeriti rad pumpe je sekunda posla.Pri kupovini nove(ukoliko bude potrebno) traži da ti daju garanciju,čuo sam da je mnoge tvrtke ne daju zbog lošeg goriva a i loše kvalitete njihovih pumpi.

IGY: plovak?

IGY

Član
da plovak, jer predpostavljam da je ista pumpa kao kod mene, potopna sto u rezervar ide i ima plovak na sebi ;)

Član
Zar nebi plovak trebao biti van pumpe,u tanku:icon_confused:

Ako jeste,nek ostavi stari plovak,nema potrebe za novim.Naravno pod uvjetom da uopće treba mjenjati pumpu

Pa paljenje je malo zezalo al izgleda da je to zavisno od tog ko pali :D Gasi se auto pri kočenju i zaustavljanju, naglo spadnu obrtaji i ugasi se...pa predpostavljam da je do toga jer je meni to isto bilo i pupmpa je bila u pitanju a sad ne znam, pretpostavka samo,nije moje auto pa pokušavamo riješiti a bila je nega nenormalna cijena pumpe u pitanju pa zato i pitam :D
@IGY-gdje si kupio pumpu?

Član
Skokneš na dijagnostiku i sve riješeno.Probaj sa zamjenskom pumpom ili u najgorem slučaju s polovnom.Meni je pumpa na bivšim autima 2 puta crkavala bez ikakvih simptoma,nije ni zujala.Auta se jednog jutra nisu htjela ni upaliti.Sretno

IGY

Član
zela plovak je nakacen na pumpu ;)
Majo uzeo sam kod Kareta
meni se desavalo to da nece da upali, pa je malo kucnem i krehne radi malo i opet zahtjeva udaranje, ja je tukao dok nije skroz crkla :D
i da znalo se desavati da se ugasi auto sam od sebe itd.....

Hvala na pomoći svakako, može onda i lock ;) riješeno evo na dijagnostiku će svakako a za pumpu odemo do Kareta.Ne znam,meni to jedino što pada na pamet da može biti po tim simptomima gašenja jer mi se isto dešavalo a paljenja što se tiče tu joj je valjda ok još :icon_rolleyes: Nije moj auto uglavnom, drugarici malo pomoći pa uglavnom otići će to prvo na dijagnostiku provjeriti pa ako bude to da znamo gdje kupiti :icon_smile:

IGY

Član
ok vazi, evo lock na temu, ako bude pumpa javi mi se na PM da ti dam broj od jos jedne radnje gdje sam nedavno uzimao neke dijelove i bas su jeftini, a kvalčitetni su dijelovi, ne bi da sad pisem ovde po forumu da reklamiram besplatno :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.