Poljska: Žena oživela u mrtvačnici

Poljska: Žena oživela u mrtvačnici

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jedna 84-godišnja Poljakinja, proglašena mrtvom i prebačena u mrtvačnicu, probudila se nekoliko sati kasnije, saopštila je danas policija grada Radoma.
bolnica-reuters-m.jpg

Žena čiji identitet nije objavljen, onesvestila se u selu Jablonovo, u centralnoj Poljskoj, pa je njen suprug pozvao hitnu pomoć.
"Lekar je konstatovao smrt pacijentkinje i njena porodica je počela da priprema sahranu", rekao je portparol policije Januari Majevski, a prenosi agencija PAP.
"Preduzeće za pogrebne usluge transportovalo je telo u mrtvačnicu. Nekoliko sati kasnije, službenik mrtvačnice primetio je da se pomera vreća u koju je telo stavljeno i alarmirao lekara koji je zaključio da su se ženi vratile vitalne funkcije", dodao je Majevski.
Žena, koja je u teškom stanju, hitno je prebačena na odeljenje intenzivne nege bolnice u Zvolenu.
Upravnik bolnice obavestio je policiju koja je potom po

Član
ja neki dan govorio o ovakvim slucajevima, bilo im smjesno...ovo nije prvi slucaj toga, desavalo se i kod nas...

Član
evo rece mi stari da je tako jedan covjek,kad je on bio dijete ozivio
klanjali mu dzenazu,zakopali ga,sve proucili
i on poceo lupat u one daske sto se stave iznad umrlog,pa preko njih zemlja
kaze,bjezanija ziva sa mezarja bila:lol:

Hehe desavalo se to i kod nas...Bila je jednom na TV-u reportaza o covjeku iz Tuzle koji je umro pa je trebala da se radi autopsija i prica taj lik kako cuje doktore sta pricaju ali ne moze nicim da mrdne i valjda su ga ostavili "za kasnije" pa se u medjuvremenu izmigoljio i dosao do vitalnih funkcija...Ja nisam mogao spavati nocima poslije te emisije jer sam mislio da je to nemoguce:icon_eek:

Član
ma jasta je...neki je lik koji je radio u mrtvacnici valjda infarkt dobio, kad je vidio kako se ovaj probudio...jer zamisli u po noci, pokuca ti na staklo :D

Član
bilo je na hayatu, momak neki kaze ranjen ovo ono i sta ces oprali ih spremili njega i jos 4-icu i doso hodza zadnju da kaze kad on ustade kaze nabro ga hodza kroz vrata jedva ga stigli i ufatili

Član
ma dešavaju se gluposti,ima tih priča metar,ali desi se jednom u 50 hiljada :D
da se desava cesce svi bi mi znali nekog ko je umro i ozivio :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.