Poliranje šoferšajbe??

Poliranje šoferšajbe??

Član
Imam nekoliko parnica na šajbi koje su napravile metlice brisaca. Cime bi se to najlakse moglo srediti, treba li neka posebna pasta za staklo ili mogu ove standardne?

Mora li se raditi sa masinom ili moze rucno itd..

ja sam imao malo vise tih parnica po sajbi, gledao da ispoliram i slicno, isao kod raznoraznih staklara i slicno, i svi rekli isto, nemoguce (bar kod nas) je to polirati, napuknuce od kamencica mogu srediti ali izgrebanu sajbu nikako,,,,
peglao se s tim malo manje od godinu, otisao i uzeo novu sofersajbu ;)

Član
Jedino ovo solušn a la "Deyo", a i sam imam problema sa zadnjom šajbom i parnicama od brisača.

Početnik
ma ja ba prvo odes osiguras sve prozore i sacekas koji mjesec das nekom klinji lizalo i ciglu nek ti razbije ti u osiguranje naplatis kuspis novu i et..:D

Član
joj koliko ta sajba jede zivaca, i moja je tako izgrebana, od bivseg vlasnika zena nije znala da se metlice mijenjaju:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
i ja imam problema sa isparanom sajbom, stim sto sam ja svoju isparao vodobrusnim papirom. raspitivao sam se i svi su mi rekli da to kod nas niko ne radi. pitao sam i MTR-a na onoj temi o poliranju i dobio negativan odgovor. nekidan na piku nadjem ovo
http://www.pik.ba/artikal/1090620/sonax-polir-za-vjetrobransko-staklo/

e sad bih volio cuti misljenje ljudi koji se razumiju u poliranje kao npr MTR.

Član
Zaboravih da kazem, ne znam kako se zove ta pasta, pito sam starog ali je zaboravio, on kada je prije radio u Zraku imali su takozvani ruz to je pasta roze boje, imao sam je malo i polirao sam crt monitore i super je izvlacila parnice!
E sad da je nekako naci tu pastu pa probati sa sajbom!:icon_rolleyes:
Ona je nesto najbolje sto sam probao!;)