Posjedujem Renault Scenic i boja mu je metalik plava ali ona tamnija nije svijetlija. Takoder imam 3 male spare ali 2 su malo udubljene zbog zeljeza od nakavu stvar sam zakacio. Isao sam limaru i za poliranje kompletnog auta bi mi uzeo 85 sto i nije skupo jer odradi sve poliranje i voskanje s 3M. E sad za ovo krpljenje i farbanje tih spara bi uzeo 115. Nekako ovo 115 mi je preskupo, hajde da je 80 za te spare pa i moglo bi. Ako moze i vase misljenje ali vise bih vas pitao oko poliranja.
Naime, htio bih da pokusam sam ispolirati jedan dio auta da vidim kako to ide jer imam vremena. Uglavnom lijevu stranu kod fara, i mozete li mi reci gdje i sta da kupim. Neki govore u Interexu ali ima samo Sonax ali ne znam koji da odaberem. Znaci Metalik Blaja je boja. Znaci, da mi objasnite sta cu kupiti i kako to da odradim.
Oprostite, znam da je bilo na ovu temu dosta topika i u vecini slucaja sam shvatio kako se to radi ali ne znam koju polir pastu da odaberem.
Hvala na pomoci.
Pozdrav
Naime, htio bih da pokusam sam ispolirati jedan dio auta da vidim kako to ide jer imam vremena. Uglavnom lijevu stranu kod fara, i mozete li mi reci gdje i sta da kupim. Neki govore u Interexu ali ima samo Sonax ali ne znam koji da odaberem. Znaci Metalik Blaja je boja. Znaci, da mi objasnite sta cu kupiti i kako to da odradim.
Oprostite, znam da je bilo na ovu temu dosta topika i u vecini slucaja sam shvatio kako se to radi ali ne znam koju polir pastu da odaberem.
Hvala na pomoci.
Pozdrav