Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Može li mi neko odgovoriti kako ću ispolirati odnosno očistiti hrđu sa fabričkog lonca,al je org od inoxa fabrički njemači..lonac je od jette gti-16v..u odličnom stanju..pa da ga zaštitim..pozzz
I naravno ispolirati dvije rore kao završetak izduvnog sistema...
evo slika ldu kako to izgleda....pa pišite čime je najbolje ovo očistiti i zaštiti..pozzz
http://img508.imageshack.us/g/isostandard.jpg/
Gdje se to može naći i koliko košta ta pasta??pozzz
prvo razredjivac, fino ocisti sve.. onda uzmes smirgl papir, granulacije 60, 100, 200, 400, 600, 800 i 1000 i sa svakim bas temeljno precesljaj rore, poslije toga ispoliraj purol pastom, da upije ono sto si stavio na krpu i to je to..
imam onu tečnost za skidanje hrđe,jel može i ona,pa onda taj simrgl vodeni jel tako,gdje se kupuje ta purol pasta i koliko je para otprilike??pozzz..noke
ja sam radio felge ..i motor ..i nogaru....polirao sam sa purol univerzalnom pastom..to je za sve kovine..i super ispadne..a pasta ti je oko 2,5km..imas u svakim bojama i lakovima