poliranje felgi

poliranje felgi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
imal ko da radi felge treba mi poliranje zadnje 9j prednje 7.5j..i koja je cijena usput ako je ko radio i broj mob-a ili adresa bilo sta

Član
50 km poliranje falca po felgi
50 km farbanje srca i felge iznutra
25km ispravljanje felge ako je potrebno
dakle 4x ovo gore i mozemo raditi posao :)

Član
Javi se trizexu ima on nekog jarana polira i nije skup al bi moro u Tuzlu donijet felge ;)

50 KM samo za falc po felgi je previse :icon_rolleyes:

Član
kom je previse nek sam polira,nije bas ni jednostavan posao a kakve felge znaju bit ne bih ni za 100km radio.poliram samo iz hobia sebi neke stvari al mislim da je 50km realna cjena....

Član
falc uopste nije los ima ona zastita neka kao folija i pocela se guliti zato hocu da ih ispoliram..iskreno meni je puno 50km po felgi vjerujem da ima posla i sve ako nenadjem jeftinije uzecu ih i ofarbati jbt ga ali necu dati tolike pare za poliranje sigurno

Član
cuj ko voli nek izvoli ali kupi set kreda potrebnih i alat koji sj*es na jednim felgama i skontas da te to kosta cca 100 maraka za set felga plus nesto malo za ruke i s obzirom da na jednoj felgi imas 4-5 radnih sati da to bude savrseno ( moja satnica je na poslu ebenom 10 km pa onda zasto nebi bila i na poliranju felga )
pa neces djabe raditi a govrimo o perfektnom poliranju koje ce se vidjeti na mojim BBS rs felgama ( tu je i varenje i popravak sitnih krzavica i govnarija ) ko god uradi jeftinije od nas ja cu mu slati svoje felge da radi i naplacivati svoju cijenu
btw za kvalitetno poliranje i lakiranje nije puno dati ni 500eura za 4 felge ali ko misli suprotno nek sam proba pa ce znati o cemu pricam

znam kako jee :));)

Nije to puno..Mislim jes punoo...Al ima tu momci posla ko krene sa tim nema vracanja...hehe...
Ja sam se namucio,ruke,jagodice nisam osjecao..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.