Član
Evo zapoceo sam jedno poliranje, s kojim se nikad dosad nisam susretao,na ovakav nacin,krenuo sam odmah sa setom za poliranjem znaci dvije krede i dva nastavka..Sto sam skuzio da ide puno puno sporije, i da kreda polako ide,znaci jedna kreda za 1felgu moglo bi se reci..I odmah sam vidio da tu nes nije uredu, jer nemoze tako brzo ici taj set koji kosta vise od 100km.. Pitao sam neke kolege iz Hrvatske, vidio da ima njih par koji to odrade profi bas ono... I rekli su da idu smirglom 400,800,1000,1500,2000, i kad se to sve sa tim predje da onda obruc ocistim nitrom, pa tek onda da idem sa kredama i da je onda puno puno lakse sve..Eto napravio sam se budala pa poceo se zajebavati sa tim,samo zbog jedne felge koja je imala neke mrlje od neke kiseline,sto mi je neko posuo na falc...I sad mi dolazi da prodam i felge i zamjenim za neke druge....Pokajao sam se sto sam krenuo sa timm..Ono dobija sjaj al muka brate...Nasao sebi posla dzaba...
Pa bi volio cuti vasa misljena koje to radio i tako..Jel se ko susretao bas sa tim, nemoj sad da neko pise bezzz..Hocu neke ozbiljnije odgovore,jer me sad neka muka..Poceo sa tim,ide lijepo vrjeme,a ja zasrao :icon_sad:
I sad me muka hvata...Ako to ne uspijem sa tim smirglanjem onda sam gotov... Moram nekom nositi ko to zna ono profesionalno,i da me mozda odere..
Pa bi volio cuti vasa misljena koje to radio i tako..Jel se ko susretao bas sa tim, nemoj sad da neko pise bezzz..Hocu neke ozbiljnije odgovore,jer me sad neka muka..Poceo sa tim,ide lijepo vrjeme,a ja zasrao :icon_sad:
I sad me muka hvata...Ako to ne uspijem sa tim smirglanjem onda sam gotov... Moram nekom nositi ko to zna ono profesionalno,i da me mozda odere..