Polica za gepek

Polica za gepek

Član
Ekipa zna li netko kako bi mogao skinuti ovaj sloj tkanine sa police u gepeku tj ono kao platno sto je :icon_question: ispod njega je plastika, ak dodjem do nje onda je mogu farbati :icon_smile: prajmer,sprickit i mat crna tak bi trebalo biti samo je problem ovo ostrugati :icon_rolleyes:

Ima jos jedna varijanta da se ne skida ova tkanina preci preko nje poliester smolom pa onda farbati,al i to je pomalo komplikovano :D

Tapaciranje mi nekako puno para 100 KM lik trazi da je tapacira u ekokožu :icon_rolleyes:

Uploaded with ImageShack.us

Administrator
RE: Farbanje polica za gepek

Zašto nisi sobom to probao odraditi :) Par članova je sebi tapaciralo :) Ja bi to u tzv. alkantru presvukao. Lijepilo i polako lijepi :)

cuj 100km , za te pare mozes pravu kozu uraditi , ja mislim da ovaj komad nije vise od 50km , nemoj da gulis bezveze bit ce to fuj ako se ofarba , posebno u gepek kad stavis stvari pa ostetis i slicno , materijal majka presvuci ti to

mada opet ne znam sta ti smeta ovaj materijal bas lijepo izgleda

Član

Izlizano vec sa prednje strane gdje se rukom cesto polica podize a samo ona siva sve ostalo je u crno placoj kombinacij ! A ova slika je sa interneta samo onak simbolicno je ubacio!

Ovaj neki Edo obucar iso njmu da mi uradi ja sam kaze brand :D fino lik radi al puno je u odnosu na sjedista sjedista ja platio u m-gratex 240 a da za policu dam sto :icon_eek:

A kak ide sa alkantrom jel neko radio, jel lijepim iz dijelova il mogu iz jednog dijela sve ?!

Administrator

http://www.bhtuning.com/tapaciranje-unutrasnjosti-t-46829.html
http://www.bhtuning.com/tapaciranje-neba-t-44803.html

eto nesto u temama. Erol je skoro radio sam sebi i odlicno je ispalo :) Potrazi malo ima jedna tema na forumu sa finom diskusijom oko toga :)

IGY

Član

Erol je sebi nesto alkantarom ljepio, ide to ko s'pjesmom, samo lagano od sredine prema krajevima zatezi, ili uzmi moq, mislim da bar tebi ne trebam objasnjavati sta je moq :D
mislim da jedno pakovanje moze biti dosta kod muVe je to 25 marki a izgleda ko fabrika :cool:

Član

Danke :cool: vidis nisam znao da se i skaj moze grijati fenom i rastezati :icon_smile: imam vec kupljene neke ekokoze ostalo od tapaciranja kutija mogo bi i s njom nes probati :icon_rolleyes: pa sta bude :D

Član

Fotka je sa interneta napisao sam gore u postu iznad, stavio je samo simbolicno da se zna o cemu se radi :D
Nije ni moja u losem stanju samo sa prednje strane se izlizao ovaj sloj platano vec kako se povremeno rukom pridrzaje polica a nema nista unutrasnjosti u ovoj sivoj boji :icon_rolleyes: Pa radi toga a i sjedista su mi presvucena u kozu pa ne bi bilo lose upariti i policu :icon_rolleyes: ak se ne moze u kozu presvuci da je barem onda u crno ofarbana :D

Pa brate presvuci u kozu zasto se ne bi moglo presvuci , evo kod jedne astre u kozi uradjena tabla

Član
Ovo je super ovako nesto bi i ja:D Znam da se moze samo ne znam hocul moci sam al treblo bi da moze :D:cool: Hvala za sliku ;)