Pohvala!!!

Pohvala!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ljudovi moji kolege i kolegice, ovo sam morao napisati, odavno nisam naisa na forum,web,ili nesto slicno da su ljudi ovako ljubazni...Zato dajem masivan respect svim clanovima ovog foruma i samom pokretacu weba/foruma, bhtuning..Ljudi su spremi pomoc kako god stignu, na sve moguce nacine, i koliko sam primjetio svi cijene svaciji trud, sto je jako bitno, znaci nitko nikog ne ponizava. Ovaj forum vidim jos u boljem stanju za par mjeseci, sa jos mnogno,mnogo vise lijepi, i ljubazni clanova kao do sada....Nema dalje jednostavno sam prijatno iznenaden!!!...Zzz za sve clanove!!!:icon_surprised::D;)

Član
Pridruzujem se ,kome god sam se zamolio za savjet pomoc i pitanje dobio sam odgovarajuci ljubazan odgovor! :)

Početnik
a najvishe se vole huki i nuki :)
definitivno :) ja u svakom njihovom postu vidim pregrsht njeznosti brizhnosti i drugarstva

na svetu postoji jedan forum u njemu caruje drugarstvo u njemu je sve lepo u njemo je sve nezhno u njemu te neko povremeno banujeeeeeeee

Član
Pa nisu bas svi ni ljubazni ali moze se tolerisati! Ima i preseravanja ali imamo mi svoju "narodnu miliciju" koji te banuju ako si zloco! :)

Član
addo je napisao(la):
Pa nisu bas svi ni ljubazni ali moze se tolerisati! Ima i preseravanja ali imamo mi svoju "narodnu miliciju" koji te banuju ako si zloco! :)

A dobro necemo sada crnrunti, ima tu njih par sto mal burno reaguju na necije postove, al ne treba na to gledat....:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.