po pitanju Gocinog klipa

po pitanju Gocinog klipa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
sad sam tek procitao (jer mi je netko dao link) temu o sebi i neki klip i zuganje mostarskih smetljara. znao sam da su smece, ali toliko nisam pa cu vam poruciti jedno ***** vam materina, NIKAD VISE MI SE OBRATIT OVDJE ILI UZIVO. DVOLICNE PROPALICE PICKE LJUBOMORNE

AK HERCEGOVINA - e pa sad cu ja pocet svoje zuganje na vas i necu uzmaknut ni pod razno, kad ste vi mogli o meni LAZI.

i recu svima da sad znaju - sve je ono dezinformacija, ja za snimak pojma nemam a da sam ga ja pravio kako pisu, i niti se je meni turbo razletio uopce vec sam slagao bolji, itd itd. i sve one ostale prije su smjesne. to su ljudi koji pokusavaju stvarnost prikazati onako kako njima odgovara, jer nisu sposobni svojim znanjem, trudom, novcem ostvariti bilo sta vece. uhvatili se par mojih tehnickih problema od prosle godine ko utopljenik slamke, jer im je to jedini nacin da me prihvremeno prikazu neuspjesnim, kad vec nemogu napraivit brze auto.
zato... ostanite u nadi da ja necu moci... hahahahaha, evo turba kraj kompijutera, jos bolji, jos jaci, i sad ga idem montirati (uh uh ja to neznammmmmm :D :D )

i poruciti cu ljudima na sve strane da ne vjeruju pricama, jer uopce nikad nisu istinite nikako, vec da dodju gledati, ja idem 100% voziti ako ce sve biti ok sa autom, zelim ga mapirati na novom turbu i to cu obaviti cim stignem.

a sto se tice mostarskih zugatora kao vozacima cu im reci jedno - u svako doba dana i noci, otici cu na crtu po pare sa njima, pa hajde mudonje kad ste jaci od mene.
a sto se tice istih pomenutih kao ljudi, za mene ste mrtvi, dabogda od bolesti umirali, to je moja zelja od srca. i drago mi je da ste pisali sve ono, da konacno pokazete pravo lice, tako da sad ovo moje misljenje je zacementirano i utemeljeno

i jos nesto, na molbu mojih svih raje i ljudi, necu pisati vise nista po forumima osim informiranja sebe oko utrka recimo i tako, jer cinjenica je da se ja necu spustati na nivo mostaraca i nemam sta uopce pricati sa njima, ikad vise do kraja zivota. forumske rasprave ionako mogu ici u nedogled. PISEM ISKLJUCIVO ZATO OVO DA PLJUNEM U FACU ONIMA KOJI SU TO ZASLUZILI, A DRUGO, BITNIJE DA LJUDI O MENI NE MISLE ONO STO ONI POKUSAVAJU PRIKAZATI "ISTINOM", JER TO NIJE ISTINA, I IMAM SVA PRAVA OVOG SVIJETA BRANITI SE.

Roman Jurišić

Član
zalosno :icon_cry:
kad se mi sudrzavljani ne mozemo slagati, kako ce nas tek drugi gledati... zalosno od ovoga, pa koje god bila istina..
kakav smo mi to narod, zapitatel' se ljudi ?
ubise nas sa svih strana, pa eto i mi sami sebe....

Slazem see sa Romanom u potpunosti, jer covjek se trudi tamo ovamoo..A oni na to sve pljuvaju...I to skroz drugi ljudii,mislim ako su ljudi ikako...

Kako se nejavi Basta pa napadne covjeka,da nezna itd,Ne jer je Basta dobar covjek, i postuje trud drugi i svoj trud...Kao i Srdjan...Mislimm ako je Basta prvi i npr obori ga Roman bio bi sasvim siguran da bi mu pruzio ruku i rekao svaka cast..A ne kaoo neki izmisljali nesto...A takoo i Roman..Al ovi sta pricaju neke price no-coment....Da su nekii majstoriii,nebi visili za tastaturom cjeli dan kao npr i jaa...Nego bi bili u garazi obavljali svoj posaoo..kao basta,srdjan,roman,tepsija,harbas i drugi..

Zatoo stvarno nek se zapitaju jelll doslo do toga daa pisu gluposti i pljuvaju druge...A to ko radi nijee sportas u to sam uvjeren...Nego su to ljudi bezobraznii,i neznaju postovati trud i rad drugi..
Stvarnoo Gocaa oladi nemoj da te se proziva svako maloo...

Etooo,ja se Romanu,Basti i Tepsiji divim kad su uspjeli sastaviti,i upakovati masinu ispod haube..i da idu onako brzo....Svaka im cast..Nesmiju biti ljubomorni jedni na druge i prepucavati se...Ima linija stani sa njim i udriii...Ko izgubii nek cestita pobjedniku i to je to...

Romane ja cjenim tvoj trud i to sto skoro pa sve radis sam, i nadam see da ces koliko toliko uspjeti...I volio bi da jedan VW bude najaci..

Pozzzz

Član
Pusti ba Repo, samo ti svoje;)... znas onu staru. Za dobrim konjom se prasina dize.:cool:
Vidimo se u Zivinicama, dosta nas iz Sarajeva dolazi samo radi tvoje duje:cool::cool:

Član
Meni je super kad se vi svadjate, onda forum postane zanimljiv al pravo....

Iskreno ima puno sranja po ovom forumu ja ovako ja onako, 90 posto ljudi nikad nije ni rastavilo motor,mjenjac i slicne stvari a seru da valja...God bless a google:):):)

Ima od oca auto tipa golf 4 tdi i najbrzi je na svijetu....wao turbo je to i nema dalje...

a ovo sto je ovaj goca il kako vec postavio onaj klip mogu rec dno dna ako se ljutis na lika mozes mu to reci u lice a ne ovako hinjski postavis link da se ljudi smiju....
sto je najjadnije ljudi se ne smiju vec se pitaju jesil ti dobar:):):)

Podrzavam ljude koji rade na necemu sto vole, a ovdje ima ljudi koji su zaljubljenici u automobile pravo i rade to profesionalno, ko god je radio auto nije ga odma sastavio i on odma leti ide....ima tu testiranja dosta da nadjes pravi setup...

Nisi ni ti cvjecka Repo i ti ga znas usrat pravo....trcis pred rudu pravo....ja vako ja nako.....suti uradi pa onda pricaj:):):)

FIAT KRS:):)

IGY

Član
ima ona dobra stara
ljubomorne duse mogu da ga puse

Repo samo naprijed i slozi to sve kako treba pa im zacepi usta jednom za sva vremena

Legend
Nedo dobices BAN za nepostivanje i vrijedzanje foruma, te stavljanje istog i negativni kontekst ;)

Početnik
covjek jest da vozi vw,ali stvarno je neljuski covjeku spustat ovako....:icon_rolleyes:

i prijatelju moj ti je savjet ne kidaj zivce na gluposti,klip sto je postavljen,pa neka je,ovdje je su zedni vukovi zeljni da nekog ismiju,,,:icon_rolleyes:,pa sta neka se i smiju,,,80% njih kosto neko rece voza babine ili mamine aute,i dodje na forum da soli pamet kako to auto leti.....ma daj.....:)

ovakvi stvari je bilo i bice,i nisu potrebne tolike uvrede..:icon_rolleyes:

Član
ma bola ko j... be gocu i ostale pusti to samo ti vozi svoju trku i nemoj stat dok ne pobjedis ;););)

Član
repo je davno sa ''nikakvim '' autom pokazao kako se vozi i kako golfocija ide cak je bio na crti sa labudom i sa edinom ascom i znate kako su prasili na 402 ZVJERSKI a sad ce da ide jos bolje nema komentara samo treba reci POJEST CE NEKI SVOJE RIJECI NISTA DRUGO :)

druze drago mi je da je turbaja stigla jesu li legosi odradili svoje javni mi na msn :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.