salchin Član 05.09.2011 #1 pozz forumaši... jel istina da se ugradjeni plin mora atestirati svakih 6 mjeseci?? hvala...
adams Član 05.09.2011 #2 salchin je napisao(la): pozz forumaši... jel istina da se ugradjeni plin mora atestirati svakih 6 mjeseci?? hvala... Kliknite za proširenje... ja nisam cuo za to.... kod mene atest vazi cini mi se 5godina tako nesto.. tako da to 6 mjeeci... hm..
salchin je napisao(la): pozz forumaši... jel istina da se ugradjeni plin mora atestirati svakih 6 mjeseci?? hvala... Kliknite za proširenje... ja nisam cuo za to.... kod mene atest vazi cini mi se 5godina tako nesto.. tako da to 6 mjeeci... hm..
salchin Član 05.09.2011 #3 ma ko ce ga atestirati svakih 6 mjeseci, da pobudališ... jel ima kakvih problema pri prelasku granice, cuo sam da tu ima nekih zezancija?
ma ko ce ga atestirati svakih 6 mjeseci, da pobudališ... jel ima kakvih problema pri prelasku granice, cuo sam da tu ima nekih zezancija?
adams Član 05.09.2011 #4 salchin je napisao(la): ma ko ce ga atestirati svakih 6 mjeseci, da pobudališ... jel ima kakvih problema pri prelasku granice, cuo sam da tu ima nekih zezancija? Kliknite za proširenje... granica sa srbijom nekoliko jarana ima plin cak bez atesta i nisu imali problema nikada, za hrvatsku nezz, za ostale zemlje nisam boravio
salchin je napisao(la): ma ko ce ga atestirati svakih 6 mjeseci, da pobudališ... jel ima kakvih problema pri prelasku granice, cuo sam da tu ima nekih zezancija? Kliknite za proširenje... granica sa srbijom nekoliko jarana ima plin cak bez atesta i nisu imali problema nikada, za hrvatsku nezz, za ostale zemlje nisam boravio