Pitanje!?

Pitanje!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo ovako kratko jasno,da puno ne pricam,dal se mogu nekako izmajmunisati amortizeri sportski od Golfa 2 na Toyotu Starlet!!!

Početnik
moguce je koliko je moguce da ja stavim one petneske na ficu...ne pashe sa golfa II na golf I, a kamo li na Toyotu...ma nadji kakve obicne opruge od iste toyote i njih skrati,pa ako ne bude valjalo uvijek imas svoje da vratis..

Član
Ma necu da mi stradaju amortizeri bezveze a stradat ce,neznam gdje da nadjem te opruge!!! za nju originalne sportske :(

Član
jbg vidi s nekim majstorom sto dobro zna svoj zanat da ti skine tvoje amortizere i opruge i da ti stavi od recimo golfa il sta ja znam. meni jednom jedan cojk reko (dok sam imo ladu samaru) da se na nju mogu stavit amortizeri i opruge od golfa 1, al mi se to nikad nije dalo uradit ..... tak da vidi mozda moze se nesto izmajmunisat na taj fazon .....

Član
Oggy je napisao(la):
moguce je koliko je moguce da ja stavim one petneske na ficu...ne pashe sa golfa II na golf I, a kamo li na Toyotu...ma nadji kakve obicne opruge od iste toyote i njih skrati,pa ako ne bude valjalo uvijek imas svoje da vratis..

ispravka sa golf 2 na golf jedan se moze staviti sa malim prepravkama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.