Član
DuloX_ je napisao(la):puno mi je para da sve to odjednom platim a nedaju nikakve rate...
Svaku kaznu mozes pojedinacko platiti... Uzmes listing u cipsu i placas koju hoces a ne sve odjedonom..
DuloX_ je napisao(la):puno mi je para da sve to odjednom platim a nedaju nikakve rate...
edo_16v je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):puno mi je para da sve to odjednom platim a nedaju nikakve rate...
Svaku kaznu mozes pojedinacko platiti... Uzmes listing u cipsu i placas koju hoces a ne sve odjedonom..
DuloX_ je napisao(la):heh bar 40% clanova foruma nema ni polozen vozacki ispit...
ja imam vozacku samo sto nije kod mene
i kaze kako mozes vozit kad nije kod tebe, pa nisu mi kljuceve uzeli nego obicnu rozu PVC karticu koja mi neigra nikakvu ulogu u toku voznje![]()
nodiash je napisao(la):edo_16v je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):puno mi je para da sve to odjednom platim a nedaju nikakve rate...
jeap...tako sam i ja samo sam sve odjednom platio jer sam moro prevest auto al mozes jednu po jednu pa kolko se protegnes...a sto se tice vozacke sto on prica...stari mi takodje ima oko milje kazni a izgubio vozacku sto je najgore...kazne naravno nece nikad platit a za vozacku mu niko do sad nije nista pisao..ostala u drugom autu i to je to...sve licne dokumente uredno vadi...