pitanje?

pitanje?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
JEL MOGU 15-KE NA FIATA UNO? I KOJE ?SAMO SAM CUO DA JE RASPON RUPA 4x98 ... I KOLKO BI ME KOSTALE SVE 4 SA GUMAM ..NOVE I POLOVNE ?

NETRAZIM NEKE EXTRA MARKE!!

Član
sve se moze. ja iskrenone bi a ti kako hoces.
ne znam odakle si ali moze se naci orginalnih 15-ki koje su uze tako da bi trebalo da odgovaraju i ne smetaju a neki profil guma od 185/50R15.

ovakve i one sa vise krakova a na isti vazon kao ove ti mogu nabaviti za 450KM 15-ke
bravo1107ly3.jpg

Početnik
ok vidijecu to kasnije ..sad sam samo pito ...sad sam zauzet oko ovog alnesera i trazim neki fin volan po otpadima za fiata ..ovaj je moj oso i nesvidja mi se nikako..hvala puno na informacijama ...a ove felge su sa gumama? il bez guma 450 KM?:cool:

Član
Schumi je napisao(la):
Možeš naći 15ke sa gumama za 300,350KM bez problema

mozes ali kakve. daj ba shumi sto si sebi ne nadjes neke ljepse felge kad ima tako povoljno.
orginalna felga je uvijek skupa, raspon pase a ne 4x100 sto raja stavlja. razmisli malo pa ces skontati o cemu pricam

Član
O čemu ti pričaš,kod mene su orginalne BMW 14'' pa šta,pitanje je koliko bi mi trebalo da ih prodam sa predobrim gumama,sve skupa za 200.Petokrake 15'' sa falcom rađene kod majstora svježe,sa gumama,2 i 2 su iste ja sam dobijao za 300 ali je majstor bio zajebo momka jer su dugo ostale kod njega majstor ih prodao!Da hoću da nađem našao bih,eno kod ljuboja RH cup 16'' sa solidnim gumama kakve god da su,koštale oko 350..Eno tvoj kolega isto 16'' prodaje sa gumama za 350 a može i dogovor,dakle može se naći samo treba tražiti.Ako je original ne mora značiti da je najbolje,ko bi mu se okrenuo za ovim felgama? Ili da na style dođe auto sa ovim felgama sudije bi to uočili kao prvu manu.Malo sam se raspisao ali povuče me za živac,pa radije bi za života vozao na čeličnim nego za ovo sranje dao 450 bez guma!

N

nenad

Mozes naci za 350-400 km felge sa dobrim gumama, ja sam pravo jeftino uzeo one svoje Alessio Turbo 15" 4x98 sa gumama kod momka sa nickom Ljuboje, kontaktiraj njega sigurno ti moze naci felge.

Početnik
ok ljudi fala na savjetima...bice felge kad bude para...sad ih trenutno nema...uvjek odu gdje netreba ...a naravno ..bice i spustanja malo...

@nenead > jel ovo tvoj punto sa tim 15/kama?

i332768_Novefelge1.jpg

N

nenad

sandi_azra je napisao(la):
ok ljudi fala na savjetima...bice felge kad bude para...sad ih trenutno nema...uvjek odu gdje netreba ...a naravno ..bice i spustanja malo...

@nenead > jel ovo tvoj punto sa tim 15/kama?

i332768_Novefelge1.jpg

Jeste, to su te 15ke
http://www.bhtuning.com/thread-1751-page-6.html

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.