PITANJE

PITANJE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zna li iko u filmu 2FAST 2FURIOUS kad dolazi skyline sta ono izbacuje sa strane i kako se to postize...?

Član
To ti je tzv. "nitrous purge". Tepsija to ima kako ja znam, ne znam za sto sluzi, ali znam da to on ima na svom Puntu. Neophodno je da imas NOS sistem na svom autu, a kako sam vidio, na ebayu postoje replike takvog sistema, nisam bas siguran, ali cini mi se da sam vidio nesto slicno.

Član
imaš čudo koje nije nos, zove se atomizer i nudi efekt jednak puštanju n20 uz jednu malu izmjenu : u zrak se pušta fina prašina, vodena para umjesto skupog plina. no vizuelni efekt je jedan, ako ne i bolji :D

Član
punisher je napisao(la):
imaš čudo koje nije nos,  zove  se atomizer i nudi efekt jednak  puštanju n20 uz jednu malu  izmjenu : u zrak se pušta fina prašina, vodena para umjesto skupog plina. no vizuelni  efekt  je jedan, ako ne i bolji :D

www.foliatec.de

Član
nije lose to kao style efekat,
vidio sam da neka furka ima da koristi zrak iz rezervne gume tak nesh,mozda je cak to to na foliatec,mrsko mi sad gledati

Član
http://shop.foliatec.com/foliatec/shop_index.jsp?affiliateId=1&page=article.jsp&groupId=29&productId=33245&p1=3&p2=5&p3=29

Član
onako nije lose. mozda se ovo moze pojacati da baca vecu maglu. ovako mi lici kao na one prskalice za pranje prozora ala stelex, ala blic i sl.
mozda bi se ovo dalo i napraviti u kucnoj radinosti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.