Pitanje za Tepsiju

Pitanje za Tepsiju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako frend mi je gledao fiata punta Hgt 1.8 16v 2000god lik trazi 5000eura jeli to puno i posto ti imas iskustva sa fiatom kako se ponasa jel valja sta to auto i tako to.Unaprijed hvala tepso.

Legend
admir jahic je napisao(la):
E ovako frend mi je gledao fiata punta Hgt 1.8 16v 2000god lik trazi 5000eura jeli to puno i posto ti imas iskustva sa fiatom kako se ponasa jel valja sta to auto i tako to.Unaprijed hvala tepso.

koliko ja znam da je tepso prezadovoljan fiatom .. bar do sada. al opet on ce ti najbolje reci svoja licna iskustva..

Član
auto je ok, za tuniranje i dizanje nekih vecih snaga nije nimalo ok. ima glupu Hitachi elektroniku koju NASA ne moze dirati.
sada kakav je i sta to ti je Fiat, jbga.. kako naletis tako ce da i bude. moze biti da te stalno jebe, a moze biti da ga jebes (kao ja svoga) i da drzi sve ok..

ta cjena je normala za taj auto. ja sam svojim licno preZadovoljan. slusa dobro, da je sve u zivotu kao on bilo bi :icon_smile::icon_smile::icon_smile:

Član
Sporting i HGT nisu isti auti. Kako ti rece tepsija, ako nadjes dobrog, vjerovatno ce te slusati, nadjes li nekog ne tako dobrog, moze te stalno zaebavati. S obzirom na cijenu, trebao bi biti ok ;)

Ima jedna fina Honda se prodaje u Sarajevu, 14.500 KM, ako koga interesuje. Civic VTEC sa 160 KS...

VR6Boki je napisao(la):
Sporting i HGT nisu isti auti. Kako ti rece tepsija, ako nadjes dobrog, vjerovatno ce te slusati, nadjes li nekog ne tako dobrog, moze te stalno zaebavati. S obzirom na cijenu, trebao bi biti ok ;)

Ima jedna fina Honda se prodaje u Sarajevu, 14.500 KM, ako koga interesuje. Civic VTEC sa 160 KS...

ne bih ovaj hondu a ovaj hgt je dobar zuta boja fuul oprema ipak hvala svima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.