Pitanje za Sarajlije ko moze vratiti sat Golf 3

Pitanje za Sarajlije ko moze vratiti sat Golf 3

ok javim momku neznam mu razlog vracanja mozda i on zna tu foru za 300 hilj pa mozda hoce prije da vrati da mu nebi od 0 isao

Legend
na satu pise kilometraza i malim slovima pise total nakon sto predje 300 000 ponisti se i nepise to total i zna se da je presao vise od 300 000;)

e ovako na satu je sad 12 hiljada znaci obrnuo je tih 300 hilj a auto je na prodaju kako sad jel moguce na 200 hilj napraviti mu sat

Član
mirza_mali je napisao(la):
e ovako na satu je sad 12 hiljada znaci obrnuo je tih 300 hilj a auto je na prodaju kako sad jel moguce na 200 hilj napraviti mu sat

sto nece bit moguce,nek odveze bilo kome ko ima kompjuter,spoji ga i namjesti mu kilometrazu koju zelis,,ako prolazis kroz zavidovice navrati do mene,odradit cemo ti to za minut;);)

ma auto je gore u sarajevu da je ovdje sad bi ja dosao nego je gore zato sam i stavio trazim broj neki od sarajlija dje ima servis malo bolji da mu to urade

Član
mirza_mali je napisao(la):
ma auto je gore u sarajevu da je ovdje sad bi ja dosao nego je gore zato sam i stavio trazim broj neki od sarajlija dje ima servis malo bolji da mu to urade

moze se to odradit,bar to nije nikakav problem

BHT Ovisnik
sto ce se zaj*at,kao da je 350000 nesto puno za takvo auto ako je ocuvan,mamina jetta je presla oko 800 000,al mama redovno odrzava 1.6 dizlo i sada ide 165 sto malo koji oce

Član
više je sumnjivo kad je mala kilometraža, auta 2007 prelaze po 150 000 km i to je sasvim oke za mene:icon_smile: a ovo 200 000 a staro 20 godina:lol::lol::lol: