Pitanje za raju iz Srebrenika

Pitanje za raju iz Srebrenika

Član
Kupio sam skoro golfa tamo, od covjeka koji se zove taib, auto je uvezeno i registrovano, al znate kako, sumnja je cudo, pa me zanima zna li ga neko, radil kakve radnje "ispod tezge" sa vozilima i to. Btw on je neki prevoznik, vozi kamione. :)

Član
pa ako si vec kupio auto i zadovoljan si sta se imas sad raspitivat, sad ako nesto saznas samo ce ti bit gore, trebao si to prije nego si kupio auto, to je moje misljenje
bar bi meni bilo lakse da ne saznam, jer znam da sam ja nakon kupovine auta saznao da je zadnji branik slomljen bio malo, i nije mi bilo svejedno, jer to nisam primjetio

Član
maa sto se tice mehanike limarije, imao je on tezak test prije kupovinee. to me ne boli toliko., mene kopka da nece doc jarani plavci samo jedno jutro, i rec da je na crnoj listi i halali se sa njim.

Član
S@jko je napisao(la):
maa sto se tice mehanike limarije, imao je on tezak test prije kupovinee. to me ne boli toliko., mene kopka da nece doc jarani plavci samo jedno jutro, i rec da je na crnoj listi i halali se sa njim.

Mislis na to da nije prije bilo ukradeno jel to ?

Član
***** li ga, nasli smo se na petrolovoj pumpi, i posle nje odma ima raskrsnica, i prema njemu se krene na raskrsnici lijevo , i prije skretanja kuci ima mostic jedan. aa petrolova pumpa jee blizu ulaza u grad, msm da je prije onih semafora. preziva se kešetović, ako znaci sta.

akka je napisao(la):
S@jko je napisao(la):

Mislis na to da nije prije bilo ukradeno jel to ?

Bas to, posto je uvezen iz austrije, da nije slucajno tam bilo kakvih radnji, mada je on registrovan ovamo vec skoro godinu, al ima kod mene slucajeva, lik je vozo i registravo audija 6 godina, ii posle toga mu oduzmu, ukraden.

Član
Nista , odi drug u MUP i provijeri jel ukraden ..ev jedan primjer..jaran kupio auto registorvano prije kupnje na 10 dana ..i poslije 1god ode da registruje uspustavi se da je ukradeno ( i to mescini u Italiji )..i 6mj stajalo u MUPU i vratili mu ga

Član
Pa odma sam ja njega preveo na sebe, ali je ostala registracija njegova, ii table, posto su bile ove nove. valjda bi sta primjetili kad sam ga odjavljivao iz srebrenika i prijavljivo ga ovde kod sebe.:icon_question:

Član
S@jko je napisao(la):
Pa odma sam ja njega preveo na sebe, ali je ostala registracija njegova, ii table, posto su bile ove nove. valjda bi sta primjetili kad sam ga odjavljivao iz srebrenika i prijavljivo ga ovde kod sebe.:icon_question:

Nema to veze , i ovaj je to isto uradioo ..sve regularno biloo ..i kad je otisao da reg..auto ispostavi se da je ukradeno i to u Italiji ..Nego odes u MUP lijepo provijeris jel na listi ukradenih..

Član
ma to ne mora da znaci, ljudi godinama registruju, i onda odjednom se nadje da je ukradeno, dobro je provjerit prije kupovine, bavi se raja danas svim i svacim

Član
Odi u MUP i provjeri, ako se ispostavi da jeste predaj im auto :cool:

mani se gluposti i suti, vozi kako jeste... bolje nego da im sam odes predati :D

Član
Ma i ja cackam mecku, hehe, i nisam razmisljo o tome dok nije prblizilo da ga registrujem ja sad.

Ma ne moras sriktno u MUP, ako sretnes gdje koju patrolu, stanes, zamolis ih samo da provjere, oni te samo evidentiraju da su te zaustavili kontrolisali, i ides dalje, tako sam ja uradio :) samo sto su u mom slucaju pili kafu na benzinskoj, i ja ih vidim i svratim :)