2FAST je napisao(la):Znam i ja isto da bi trebalo, ali treba mi informacija 100% tačna da mi odgovaraju, jer kad kupim onda nema vraćanja.
I ne radi se samo o amortizerima nego i o glavčinama.
muha je napisao(la):ako nije quattro onda pase 100% a ako nisi cuo da ima quattro malo se bolje raspitaj ja sam neki dan na jednog quattro-a iz 1997 postavio gewinde 2.5tdi redni 5 cilindara sa 390000 km na satu i jos ide ko zmaj...
BTW na koje mislis glavcine?
koliko ja znam glavcina je na tocku a ona se veze na lezaj...
ili pak mislis na stutzlagere ili kak kod nas kaze aksijalne lesajeve??
Brum Brum je napisao(la):Edji pitaj Aldin_Spuru, mislim da se mozes dogovoriti sa njim da ti on i postavi na auto, ako ti odgovara platis covjeku. On bi ti mogao znati jeli ti odgovara sigurno.
kako neko nezna BMW po E oznaci tako ja ne kontam Audi -e po C ili B oznaci ..GocaS6 je napisao(la):muha je napisao(la):ako nije quattro onda pase 100% a ako nisi cuo da ima quattro malo se bolje raspitaj ja sam neki dan na jednog quattro-a iz 1997 postavio gewinde 2.5tdi redni 5 cilindara sa 390000 km na satu i jos ide ko zmaj...
BTW na koje mislis glavcine?
koliko ja znam glavcina je na tocku a ona se veze na lezaj...
ili pak mislis na stutzlagere ili kak kod nas kaze aksijalne lesajeve??
Ne, misli na glavčine. Kako si ti na Audija A6 C4 stavio gewinde naprijed a da nisi mijenjao glavčine :icon_rolleyes:?