pitanje za karte BiH-Portugal

pitanje za karte BiH-Portugal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E'o sad zvao nekog lika u Sarajevo, ima 3 karte zapad za 200 KM, i sve se dogovorili, al kaze on, na kartama nema cijene, nego je to dobio od fudbalskog saveza, preko neke stranke... dal imaju takve karte,, bez cijene, na njima kaze on pise GRATIS... da li da to kupim:icon_question:
HELP !

Član
Deyo je napisao(la):
Postoje takve karte inače, a da li konkretno za taj meč PROVJERI 2X !

Vidit cu, posto nisam iz Sarajeva, al imam tamo rodbine, pa ce neko provjeriti sutra, nesto mi cudno to gratis, al mozda i ima;)

Član
boss_C200 je napisao(la):
Deyo je napisao(la):

Vidit cu, posto nisam iz Sarajeva, al imam tamo rodbine, pa ce neko provjeriti sutra, nesto mi cudno to gratis, al mozda i ima;)

pa gratis karte imaju...na prosloj utakmici sam vidio kod jednog lika ulazi prije mene i vidima ja daje kartu a dole u cosku pise gratis...inace moj otac dobije svaki put kartu tamo na istoku al u njeg je nesto ko pozivnica ja neznam da je gratis...iskreno mislim da karte imaju i uvijek se dijele nekim osobama.....al et ko sto gore kaze provjeri 2x....

Član
Deyo je napisao(la):

Protiv Estonije je bilo gratis al protiv Spanije su i pozivnice preko saveza imale cijenu na sebi .

Član
DiAbLo je napisao(la):
Deyo je napisao(la):

Protiv Estonije je bilo gratis al protiv Spanije su i pozivnice preko saveza imale cijenu na sebi .

znaci to gratis postoji, samo je pitanje da li postoje gratis za utakmicu BiH-Portugal?

ajde valjda se nadje neko ko je vidio takve ulaznice za ovu utakmicu:cool:

Član
DiAbLo je napisao(la):
Deyo je napisao(la):

znaci to gratis postoji, samo je pitanje da li postoje gratis za utakmicu BiH-Portugal?

ajde valjda se nadje neko ko je vidio takve ulaznice za ovu utakmicu:cool:

Pa nazovi nogometni savez i pitaj :D

Član
mirzaa3 je napisao(la):
mirzaa3 je napisao(la):
ma moraju postojat..barem ja mislim..samo pazi da nisu falsifikat...njih ima dosta..

kako to da znam, kako da provjerim?:icon_sad:

isto kao i pare..imaju onu j*enu stampu..grb ovo ono koje se vidi pod posebnim svjetlom..

pod posebnim svjetlom?
mislis sa nekim uređajem ili onako kad kartu gledas pod razlicitim uglovima?

Član
pod uv svijetlom na to misli...

jesi ikad gledao kad pare provjeravaju pod uv svijetlom hahaha.. ja uvijek kad imam 50 km meni provjerava ...

kaze otkud tebi:icon_exclaim:

Član
imam ja gratis kartu, tj pozivnicu, znaci postoje, samo sto u mene nije od papira nego od tankog kartona, bijela je sa plavom stampom, ja dobio od Hasagica, to svi igraci dobiju po 15 primjeraka:icon_exclaim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.