Član
Postoje li zvucnici precnika 14.5 ili 15cm(po mogucnosti BASS) i gdje se mogu kupit???
ErRoR je napisao(la):Ja koliko znam 6-ica je 15cm, ako se varam nek me netko ispravi i mislim da ima low-sub za kupiti... Samo ne znam za stko kontas koristiti...
GreenDevil je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Ja koliko znam 6-ica je 15cm, ako se varam nek me netko ispravi i mislim da ima low-sub za kupiti... Samo ne znam za stko kontas koristiti...
ma taj precnik mi pase u vrata u Corrada, imam 13cm malo je a 16cm veliko
OggyBoy je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Ja koliko znam 6-ica je 15cm, ako se varam nek me netko ispravi i mislim da ima low-sub za kupiti... Samo ne znam za stko kontas koristiti...
1"(inč)=2.54cm, što bi u prevodu značilo da ti 5" taman dođe ~ 15cm. Traži 5" i to je to.
GreenDevil je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Ja koliko znam 6-ica je 15cm, ako se varam nek me netko ispravi i mislim da ima low-sub za kupiti... Samo ne znam za stko kontas koristiti...
1"(inč)=2.54cm, što bi u prevodu značilo da ti 5" taman dođe ~ 15cm. Traži 5" i to je to.
ja mislim da si pogrijesio, ipak je 6 :lol::lol:
OggyBoy je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Ja koliko znam 6-ica je 15cm, ako se varam nek me netko ispravi i mislim da ima low-sub za kupiti... Samo ne znam za stko kontas koristiti...
ja mislim da si pogrijesio, ipak je 6 :lol::lol:
Znaš li za šta služi ovaj na kraju mog posta?:lol:
Bitno da si skontao kako može, a već si ti to i znao od početka, samo nas zezaš. :lol:
marko_v je napisao(la):ma znam...zezam se...
ili busi rupu vecu pa stavi 16 cm ili najjednostavnije ti je napravis adaptere pa stavis neki 13 cm kick + neki tweeter...
Tako nekakoadi187 je napisao(la):Moglo bi se prepravit nes od onih sto error prodaje na golfa 2 sto su bili