Pitanje u vezi obaranja kazne...

Pitanje u vezi obaranja kazne...

Član
Da li je po vama omo dovoljan dokaz da oborim kaznu na sudu? Prosao sam kroz jednosmernu, a znak se jako slabo vidi, tako reci ne vidi se od nekog granja, a i rasveta nije radila i napisali su mi kaznu (6poena i 200e), po novom zakonu sam mozes da iznosis svoje dokaze, ja sam slikao znak....

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Član
phantom je napisao(la):
slabo se vidi al bi trebalo moc, jos ako je bio neki ocevidac obaras kaznu

Bio sam sam nazalost....Trazicu da se izadje na teren da vide znak, pa i da je kranje podseceno dovoljno je valjda da vide da je drvo tu i da je znak mogao biti zaklonjen...

Početnik
Hmmm....:icon_confused: mislim da ces moci! Slaba je vidljivost pa mozda bi se i moglo sta izvuci ali sto rekao "Phantom" ako si jos imao ocevidca mozda bi mogao da se izvuces! Ma iznesi dokaze nekosta te nista! (valjda) ;)

Član
A dan posle toga ja vidim u istoj toj ulici kako panduri prolaze u tom smeru,bez rotacije onako lagano....Ko ce njima da napise?!?! Jbm ti policijsku zemlju:icon_mad:

Član
fkt se znak slabo vidi, protiv murije je tesko,ali se moze,,samo naprijed,nadam se da ces istrajati;);)

Član
edo_benz je napisao(la):
puno love za platit jbt,ja bi ceprkao dan i noc hehe za to

Bas puno, kazna je od 60-200 e, zavisno koliko si imao kazni u zadnje 2 god, ja sam imao puno pa je sigurno oko 200, a inace po novom zakonu nas deru. Najjeftinija kazna je pojas i to 50e, pogresno parkiranje isto toliko, i eventualno za svetla, ostale su drasticno vece...a plate jadne.

iz iskustva sa BiH sudovima, dobio bi jos kazne na ovu koju su ti napisali, takva drzava, ne priznaju sopstvenu kaznu, a kako je u Srbiji sad ne znam, nisam imao potrebe na sud jos....

Licno i realno si u pravu, jbg, ali ti nece ukinuti kaznu, mozda smanjiti, a ti mozes tuziti onoga ko je odgovoran za taj dio puta jer ga ne odrzava kako treba,,,,ali se to razvuce u PM

Član
dellas je napisao(la):
edo_benz je napisao(la):
puno love za platit jbt,ja bi ceprkao dan i noc hehe za to

Bas puno, kazna je od 60-200 e, zavisno koliko si imao kazni u zadnje 2 god, ja sam imao puno pa je sigurno oko 200, a inace po novom zakonu nas deru. Najjeftinija kazna je pojas i to 50e, pogresno parkiranje isto toliko, i eventualno za svetla, ostale su drasticno vece...a plate jadne.

jbt bas vas deru,nedo bog nikom :(

Član
otidji preko noci izvali taj znak i sutra na sudu reci ma kakav znak, to mora da su opet pili policajci, ja tu nisam nikad vidio nikakav znak... i onda kad oni izadju imaju šta vidjet :D