Pitanje-Savjet,I sta ti ja znam!

Pitanje-Savjet,I sta ti ja znam!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Drugovi i drugarice danas sam se razocarao kada sam stavio Gljivu za zrak, dakle uzeo sam gljivu u Fis-Vitez neku najvecu sto imaju! Te crijevo za istu! I danas namontirao na auto, (golf II 1.8i k-jet) i apsolutno nista, nigdje zvuka, niti bilo sta, kao da je i nema...:icon_rolleyes:
Dakle montirao sam ju na sljedeci nacin: Od kutije za filter sa desne strane ide cijev u blatobran, te sam tu cijev okrenuo naprijed produzio ga do maske, te montirao gljivu, zatim sam iz kutije izvadio filter od zraka, te samo ostavo da diftuje na krajevima poklopa....! Pa me sada zanima jel greska u robi, ili u montazi?

Član
KoKUz je napisao(la):
mani se fisa ;) (dole se samo stolice za bashtu kupuju)

Hmmm mozda je do robe, mozda do mene, jer sam improvizovao crijeva, da ju ubacim, pa cu poslikat kasnije pa stavit slike...Al sam cuo da je u dottora ista takva gljiva,a ima drama zvuk!

Član
trebalo bi da moze i ta iz fisa napraviti neki zvuk,jer svaki otvoreniji usis zraka bi trebo zvuk bolji napraviti,mozda ti je katalizator zacepljen pa nema dovoljnog protoka zraka a mozda nisi nesto dobro namontiro,kod mene je ta "gljiva" kako je vec zovu otvorena u prostoru motora marke bmc,nije zatvorena u kutiji od filtera orginalnog i lijepo zvuci,doduse auspuh mi vise daje zvuk.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.