Član
Neku noc ode na OMV pumpu na breci 2km nakon sto mi se upalila rezerva. Na bordu mi je pisalo da imam jos 60km da predjem sa potrosnjom koja mi je standardna 6.5l (renault clio 1.2 16v). Nakon sto sam nasuo 5l goriva na bordu mi pise da u autu ima goriva da se predje 100km ! Znaci da sa 5l koliko sam nasuo mogu preci 40km :S Do borda nije jer sam restartovao kilometar sat bas da vidim nakon koliko kilometara ce mi se opet upaliti rezerva i gle cuda nakon 54km se rezerva ponovo pali. U prici sa dajdzom govori mi da se njemu slicno desilo, ista benzinska pumpa, autu mu ne radi plovak pa mjeri predjene kilometre i nakon odredjene kilometraze sipa pun rezervoar. Kaze nakon sto je nasuo pun rezervoar, auto mu staje za 2 dana, nije izlazio iz grada a ne vozi ferarija koji bi popio to. Dosli ljudi iz bihamka kazu nestalo goriva.
Ne znam dali se nekome slicno desavalo, ali ako jeste ovo je stvarno bezobrazluk da sipaju u auto NISTA i to NISTA nam naplacuju.
Razduzio sam drama, oba auta su ispravna 100% al' ista pumpa i slican manjak goriva. Bosnjacka posla neka garant, posto OMV nije divlja pumpa i takve stvari im se nebi smjele desavati... Pozz
Ne znam dali se nekome slicno desavalo, ali ako jeste ovo je stvarno bezobrazluk da sipaju u auto NISTA i to NISTA nam naplacuju.
Razduzio sam drama, oba auta su ispravna 100% al' ista pumpa i slican manjak goriva. Bosnjacka posla neka garant, posto OMV nije divlja pumpa i takve stvari im se nebi smjele desavati... Pozz