Pitanje: Home Hi-Fi

Pitanje: Home Hi-Fi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
zanima me ima li neka prodavnica u Bosni da u ponudi ima zvucnicke stubove,aktivne woofere i slicno,za kucu?
ne trazim nesto tipa B&O,yamaha i tako to,nego nizi rang cijena,tipa magnat i njima slicne?
takodjer,aktivni wooferi za kucu,da nisu paprene cijene?
imaju li web stranicu i ponudu na njoj?pozeljno da imaju i cijene
googlao sam,nisam nista nasao,osim neke prodavnice u sarajevu,nesto acoustic,nezz tacnu adresu,koja u ponudi ima malo vise proizvodjaca,al samo nabrojanih,a i kod njih su oni "kvalitetni",behringer,yamaha i slicno

btw,moze i koristeno,nije bitno;)

imas u Sarajevu Audio Centar , nalazi se na Cengic Vili , ugl. ako si zainteresovan mogu ti nacrtati bukvlano gdje se nalazi , nemoj me maltretirati ak neces doalziti.

Oni su fkt jaki sa svim audio uredjajima ;)

Član
Imam i ja u centru nesto od magnata. Doduse nije sad izbor kao prije jer je dobavljac propao :icon_mad:

ako sta zapne javi se ;)

Član
edoze je napisao(la):
@vernes:hvala puno,nasao sam stranicu,ima svega
@mrva:jel ima ponuda na netu il?
nema, posto u nasim centrima je uglavnom razlicita ponuda!
ako imas nesto odredjeno samo reci!
aktivni bufera nemam :D
u ponudi su jos zvucnici u setu 2 prednja, 2 zadnja i jedan centralni. takodje imas u setu 2 komada a mozes i ovaj centralni posebno kupiti!

Pogledaj u nekim comp shopovima dali imaju u ponudi GENIUS
SW-HF 5.1 5000 ili nesto slicno tome! Ovo sam ja bratu kupio posto je uvijek imao problema da zvucnicima ove vrste :D
uglavnom... aktivni woofer, mogucnost konekcije sa kompom, mini linijom, tv-om, lcd-om i sl... meni se bas svidjelo! pogledaj, mozda se i tebi dopadne ;)

ja sam cuo da Logitech pravi nenormalno dobre sound systeme za kucno slusanje , extremno cisti zvukovi , jacina dovoljna a cijena jako povoljna ;)

Član
Imas u Audio Centru kao sto vec Vernes rece
ja sam sebi dole kupovao stubocve za kucu i svasta nesta uglavnom imaju svega ...
ako cus kupovat stubove mogu ti preporucit sta da uzems ..tj ono sto ja imam i et:)

Član
Logitech je isto jako dobar,al kume ako gdje nabasas na Quadral home setap, to kupuj koliko god da platis nije skupo...

Član
hvala svima
logitech je dobar,al nemaju nekog izbora
150KM je onaj 5.1 sistem,sa 70W RMS-a,to mi je malo
ima 2.1 sa nekih 200KM,to dolazi u obzir
a ono ostalo je 500-600-700KM a to mi je malo previse dat za ozvucenjeslabo ima quadrala kod nas,bilo je u mobilmediji,al zatvorili poslovnicu u zenici
og1,sta ti imas,oznaka,cijena?:icon_smile:

IGY

Član
taj audio centar ne radi vec par mjeseci ;)

imas bosse na vilsonovom setalistu na kraju skoro na vrbanji gore
pa izvoli proberi si nesto

Član
marko_v je prodavao finu kucnu muzikicu s pojacalom sad dal ti je u plateznoj moci i dali to trazis ..

Početnik
FOCAL evo 800 eura ako hoces da ti narucim ..:cool:

714v3_2913.jpg

ja imam LG 5.1 sistem , 200W RMS-a , bar tako pise , pravo sam zadovoljan , platio ga oko 300KM prije vise od godinu ;)

fkt nemam zamjerke , extra je system , i snage ima dovoljno ;)

Član
Ja imam liniju Aiwa iz 98-me prikopcanu na komp. i razvaljuje sve ove sisteme. Vernes moze potvdit:icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.