Pitanje-dnevna svijetla ?

Pitanje-dnevna svijetla ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dakle, pade mi napamet, da li se mogu srediti maglenke da mi budu kao dnevna svijetla, i da se upisu u saobracajnu kao dnevna svijetla da me murija ne gnjavi, znaci da ne bude u ulozi maglenke, nego dnevnih svijetala, s tim da ce sadrziti slabiju sijalicu da ne dere drugim vozacim u oci...

Ili druga ideja, bavim se idejom isto da, posto suu mene crni projektori, farovi su crni...ali mjesto gdje mi jezmigavac on je kao u obicnog fara ono chromiran...da stavim tamo 3 LED diode koje ce uvijek svijetliti, samo hoce li mi onda to pokriti zmigavac pa da ne ispadne svijetlo zut, ili jso gore da se uopce ne primjeti od sjaja LED-ica...

Ah da, za one koji ne znaju radi se o Fabiji 2002-e godine...hehe...otvoren sam za sve prijedloge...

Hvala unaprijed...

Član
mozda da nekako improvizujes da u prostor za maglenke uvalis sijalicu kao za dugo i kratko,pa da kratko bude dnevno svjetlo a po potrebi dugo upalis kad je magla...ako je to ikako izvodivo...
ili da napravis onu trakicu sa recimo 8 ledica i da je stavis iznad maglenke ili ispod pa da to bude kao dnevno svjetlo

Član
MA necu moci, posto ce mi doci spojler, a on je vise manje ravan, pa ce prekit sve to...ili maglenke ko maglenke, ili farove prepraviti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.