Pijani vozač skrivio nesreću u kojoj je poginuo muškarac,

Pijani vozač skrivio nesreću u kojoj je poginuo muškarac,

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Pijani vozač skrivio nesreću u kojoj je poginuo muškarac, a žena i dijete teško ozlijeđeni

Pijani 54-godišnjak jurio je Slavonskom avenijom u smjeru istoka. 200 metara prije skretanja za Čulinečku ulicu svojom Opel Astrom snažno se zabio u Wolksvagen Polo ispred sebe. Od siline udarca Polo je letio preko zaštitne ograde i završio na krovu.

98407.jpg

U smrskanom Polu bili su muškarac, žena i dijete. Muškarac je ostao na mjestu mrtav, a teško ozljeđeni žena i dijete prebačeni su u bolnicu.

Krivac, vozač Opel Astre izvukao se sa lakšim ozljedama.
Napuhao je 2,71 promila alkohola u krvi.

Policija to kvalificira kao teško pijanstvo.

98408.jpg

98409.jpg

98412.jpg

98413.jpg

98414.jpg

98419.jpg

Član
je.o sebe glupa...pametni su svedjani sto kontaju ugradjivat...ako ti kamerica zakljuci p opokretima i ocima da si previse pijan, mars pjeske, blocka motor i gotovo...a ovako samo neduzni ginu...

Član
ovo je strasno .... a volvo i saab to je vec stara prica .... al da su najbolji po pitanju sigurnosti .... bice bice hehehehehe

Član
Uvijek neduzni ispastaju! Citam u novinama jucer, onaj sto je na autoputu voziio kontra trakom i sto je ubio onu djevojku iz Visokog smanjili mu kaznu, prvo sa 7god, pa na 6 i sad mu smanjili na 4.god. Zalosno!

nas pravni sistem se tek podgrijava, a to je daleko od prijatno zagrijanog... ponekad zazelim da se ovi pijani majmuni nadju u nekom 25 godina starom polu a neduzni u necemu sto je sigurno kao tenk.. e onda nek se zalete mamu im njihovu pedersku! da sam ono djete i da prezivim pikirao bih citavo pleme tog majmuna iz astre i kroz zivot lomio kosti jednom po jednom..

da, i jos jedna stvar:

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za nasu nesposobnu policiju! MAMU VAM VASU NEOBRIJANU...

izvinjavam se zbog ovoga svega sto sam napisao, ali jbg. doslo mi je

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.