Pijani električar zaspao dok je pušio pa zapalio galeriju

Pijani električar zaspao dok je pušio pa zapalio galeriju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijani električar izazvao je požar u poznatoj ruskoj galeriji Tretjakov nakon što je zaspao, a nije ugasio cigaretu. Policija je izvijestila kako se radi o 49-godišnjem muškarcu, no nije htjela potvrditi da je opušak izazvao požar.

Neslužbeno se doznaje da je električar zaspao dok je pušio, a pri tome je bio i pijan. Muškarac se nalazi u bolnici i zasad nije spreman dati izjavu oko incidenta.

Na svu sreću, vatra nije oštetila neke od vrlo vrijednih umjetničkih djela. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

IGY

Član
adma da si elektricar mislio bi da imas ti nekog posla tu

P.S. sorry za SMS tek sam sad vidio

Član
admir jahic je napisao(la):
Pijani električar izazvao je požar u poznatoj ruskoj galeriji Tretjakov nakon što je zaspao, a nije ugasio cigaretu. Policija je izvijestila kako se radi o 49-godišnjem muškarcu, no nije htjela potvrditi da je opušak izazvao požar.

Neslužbeno se doznaje da je električar zaspao dok je pušio, a pri tome je bio i pijan. Muškarac se nalazi u bolnici i zasad nije spreman dati izjavu oko incidenta.

Na svu sreću, vatra nije oštetila neke od vrlo vrijednih umjetničkih djela. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Boce karle ostale zive ? To je bitno ! :lol:

Član
IGY je napisao(la):
IGY je napisao(la):
adma da si elektricar mislio bi da imas ti nekog posla tu

P.S. sorry za SMS tek sam sad vidio

pa jesam zavrsio sam elektricara hehhehehhe gledaj na mob :lol::lol::lol:

i ja sam ali se ne bavim tim poslom :lol:
od sad pratim mob

vidis sve se slaze pijanica i elektricar isti ja op op op