piano black folija gdje kupiti Tuzla ??

piano black folija gdje kupiti Tuzla ??

Član
treba mi piano black folija da presvucem krov, gdje kupiti u tuzli , srebreniku ??

i koja je cijena po kvadratu ?

ko zna ;)

rs6

Član
sto se tice srebrenika HEV reklame, a u tz imas gore na solini jednu radnju ne znam kako se tacno zove uglavnom samo folije drze .....

Član
rs6 je napisao(la):
sto se tice srebrenika HEV reklame, a u tz imas gore na solini jednu radnju ne znam kako se tacno zove uglavnom samo folije drze .....

Svi spominju tu Solinu i radnju a niko nece da napise tacnu adresu i cijenu?????

Član
pisali su aServis i erol, oni su uzimali gore, ne sjecam se tacno cijena, al mozete njih PM, ili pogledati kod njih u garazama

ili zvucnika (piJonir) pitat, on zivi gore, i rado ce pomoci ;)

rs6

Član
melvin je napisao(la):
rs6 je napisao(la):

Svi spominju tu Solinu i radnju a niko nece da napise tacnu adresu i cijenu?????

jbg ja sam gore kupov'o carbon bijeli i crni 3M po 75 KM kvadrat bio ... doduse to je bilo nekad u februaru ...... a ne znam tacno objasnit lokaciju posto sam iz srebrenika meni je Kusta objasnio sto radi stakla gore u Crvenim njivama.......

AnDel je napisao(la):
rs6 je napisao(la):

znas slucajno cijene ?

znam za carbon u tz je od 75 - 80 a kod halima je ja mislim oko 100 .... a za ove ostale folije ne znam .....

Član
znam ja cijene karbona , ima i na PIK, al to me ne zanima....

valja pitat erola iz brckog, ili neka se pijonir javi ako mu nije sta :cool:

rs6

Član
AnDel je napisao(la):
znam ja cijene karbona , ima i na PIK, al to me ne zanima....

valja pitat erola iz brckog, ili neka se pijonir javi ako mu nije sta :cool:

piano black 3 M ti nije preko 40 KM po kvadratu garant

Član
necu 3M , to mi dodje skupo kao i carbon ;)

mislim da je neko napisao da je folija izasla ispod 20 km za krov , al ne znam ko , neka bora ili skoda je bila :icon_question:

N

nenad

To vam je u Solini u D bloku, cim skrenete uz naselje 50ak metara na lijevoj strani je prodavnica. Imaju dosta folija, tako da za cijene morate sami vidjeti, ili recite sta vam treba, to mi je nekih 100 m od kuce :D

rs6

Član
AnDel je napisao(la):
necu 3M , to mi dodje skupo kao i carbon ;)

mislim da je neko napisao da je folija izasla ispod 20 km za krov , al ne znam ko , neka bora ili skoda je bila :icon_question:

ne znam jbg, ove kineske folije se povlace od temperature poslije ....
po mom misljenju je bolje krov ofarbat ..... ako znas renault megane coupe u srebreniku sto ima sivi, crna stakla crni krov, fele krom- crno.... to je od mog jarana on uradio piano black boju na krov pola ljudi mislili da je panorama krov :D

Član
ma znam da je bolje lakirati al to mi je sad skupa zabava...kontam da se ***** a da mi ne udje, pa gledam druge solucije ;)
hvala svima potrazicu u tz, i srebrenik :cool:

a ima u drugih proizvodjaca sem 3M-a, Oracal je koliko ja znam isto dobar, vidi, skokni do Tuzle, pa pogledaj tamo sve. Samo ti nju dobro postavi, nemoj previse razvlacit i natezat kad budes lijepio i ne bi se trebalo povlacit kasnije. To se, logicno, uglavnom dogadja kad grijes pa razvlacis foliju i onda se ona kasnije povuce uslijed promjena temperaturem grije-hladi, grije-hladi i hop, zajeb

Član
hvala brate, nisam ni mislio 3m oni su mi preskupi , a znam ima jeftinijih opcija...pogledat cu taj oracal kad odem ;)