Photoblocker spray, dali funkcionise?

Photoblocker spray, dali funkcionise?

Član
ja sam gledao na discoveryu da nema nista protiv ovih kamera ni folije ni slicno...

Član
Pa na ovom videu sto ima na stranici nista detaljno...
Ovo po meni je bacanje para...ovo isto kao lak za kosu izgleda:icon_question:
Zar nije bolje vozit po ogranicenju neg se zajebavat s ovim :D

I ja kontam do ovo nema neke funkcije, moje misljenje, a i onaj video je saft, mislim kao policajci reklamiraju kako da ih se zaje.e.....:) Po meni nema smisla al ajd:)

Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
I ja kontam do ovo nema neke funkcije, moje misljenje, a i onaj video je saft, mislim kao policajci reklamiraju kako da ih se zaje.e.....:) Po meni nema smisla al ajd:)

Pa to i jest faton da oni reklamiraju...i da se kupuje...kad krenes da slazes gasove a radar dere:D

opao im budzet pa mora se popraviti:lol::lol:

Got2b je napisao(la):
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):

Pa to i jest faton da oni reklamiraju...i da se kupuje...kad krenes da slazes gasove a radar dere:D

opao im budzet pa mora se popraviti:lol::lol:

hahahha, moguce:) a dosta bi naroda i povjerovalo u to, da funkcionise:) mada manji problem su ovi stacionarni radari, uglavom znas gdje su, gori su kerovi koji se zavlace svugdje, od njih te ne moze spasiti nista:)

Član
Sumnjam da ovo radi, po noci i mozda u nekim slucajevima, po danu jock. Kupi to, naprskaj tablicu, uzmi aparat sa blicem i okini slicicu. I sve ce ti se kazati, vjerovatno ces moci procitati table svejedno, jos njihovi su zuti blicevi, pa se jos bolje vidi. Imaju oni digitalni displeji, to nije losa stvar, stavi se preko tablice i na dugme iz kabine je zamracis il upises sta hoces i ne vidi se prava tablica ispod. Kad ti ne treba, samo okines dugme i sve regulara. Skupa, al najbolja solucija :icon_biggrin:

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ovLpMzMSj9w[/video]

Član
trizex je napisao(la):
poceo si da mozgas o solucijama haha :) napravicemo ti ba hideaway license plate i gotovo :)

Ma uvek postoji neka caka :) Ne znam da li si citao ali za 1 dan kamere "napisale" 645 kazni:icon_twisted: