muha Početnik 10.12.2008 #1 Da skratimo pricu 4 dana , 4170 predjenih kilometara 10 sati cekanja u guzvama, kisa, snijeg , preko 40 sati voznje uzivajte ....
Da skratimo pricu 4 dana , 4170 predjenih kilometara 10 sati cekanja u guzvama, kisa, snijeg , preko 40 sati voznje uzivajte ....
muha Početnik 10.12.2008 #3 i da ovo sto je bilo chrome to je pozlaceno ... taj tuning segment ljudi rade za exlusive cars i tako dalje ima toga jos , naravno nisam uspio slikati ni 50% auta , a ni staviti 15% slika... nadam se da jos neko ima koju interesantnu fotografiju .... uglavnom svakako preporuka za posjetu ovakvog eventa i za ljubitelje tuning a i za one koji nisu ...
i da ovo sto je bilo chrome to je pozlaceno ... taj tuning segment ljudi rade za exlusive cars i tako dalje ima toga jos , naravno nisam uspio slikati ni 50% auta , a ni staviti 15% slika... nadam se da jos neko ima koju interesantnu fotografiju .... uglavnom svakako preporuka za posjetu ovakvog eventa i za ljubitelje tuning a i za one koji nisu ...
IGY Član 10.12.2008 #4 odlicne slike kad ovako pogledam sta ljudi vozaju neda mi se pogledati svoje auto :lol:
muha Početnik 10.12.2008 #9 @ kile : koke su spremne za koncentrata @ fele pa i jesam al opet nisam pola stvari slikao jer nisam imao vremena ( business je bio na prvom mjestu ) @ ostali .... i tamo ima obicnih auta pa cak i golf 1 i 2 , ovo je ipak crem da la crem....
@ kile : koke su spremne za koncentrata @ fele pa i jesam al opet nisam pola stvari slikao jer nisam imao vremena ( business je bio na prvom mjestu ) @ ostali .... i tamo ima obicnih auta pa cak i golf 1 i 2 , ovo je ipak crem da la crem....
RCat Član 10.12.2008 #10 dosad sam svake godine isla u essen, ove zaglavila u tuzli.. hvala na odlicnim slikama http://www.speedolympix.com/gallery/thumbnails-55.html i ovdje ima fina kolekcija slika KLICK! ovaj mi je prelijep
dosad sam svake godine isla u essen, ove zaglavila u tuzli.. hvala na odlicnim slikama http://www.speedolympix.com/gallery/thumbnails-55.html i ovdje ima fina kolekcija slika KLICK! ovaj mi je prelijep