PHILIPS LCD

PHILIPS LCD

Član
Eee poz...jel zna neko kakav je ovaj tv Philips 3000 series LCD TV 32PFL3506H 81 cm [/color](32"), Full HD 1080p, digitalni televizor s tehnologijom Digital Crystal Clear
32PFL3506H/58 imam u planu takav kupit pa ako neko zna nesto vise jel moze ove nase kanale kad predju na digitalno i jel zna neko kad ce preci na digitalno nasi kanali :icon_smile:
32pfl3506h_58_rtf_.jpg

Član
Franki je napisao(la):
Izvini za off ali kad ce to nasi prec na digitalnu?

druze ja sam cuo nesto da bi mogli poslije nove godine preci bilo je neke price na ftv nisam ja licno gledao vec ono "cula kazala" :lol: :lol: al bice to jedne godine

Brane984 je napisao(la):
Koji god da uzmes isprobaj ga na licu mjesta da bi izbjegao neugodnosti koje sam ja imao ;) ;) ;)

ma ja kad odem hocu odma onaj sa izloga :lol:

Član
Ovakav mi je dosao na servisu prije jedno pola godine i mogu samo reci da sam se razocarao,stradao je poslje cca 2 mjeseca rada(modul koji je stradao,kosta 129eur.) :icon_mad:,ako hoces moj savjet,panasonic ili sony bravia ;),ako nista ganjaj produzenu garanciju 5god.

Član
strujaze je napisao(la):
Ovakav mi je dosao na servisu prije jedno pola godine i mogu samo reci da sam se razocarao,stradao je poslje cca 2 mjeseca rada(modul koji je stradao,kosta 129eur.) :icon_mad:,ako hoces moj savjet,panasonic ili sony bravia ;),ako nista ganjaj produzenu garanciju 5god.

a joj sta me sad baci u dodatno razmisljanje :icon_rolleyes: :D al hvala dobro doslo ;)

Član
Ovo sto je struja ze rekao ima smisla, vjerovatno je i izgled glavne ploce-shasije i mreznog stepena ''jeftin''- mislim na kvalitetu lemova i slicno...ganja druze lcd sa sto vecopm garancijom i zastupljenosti servisa u regiji(drz<vi) odnosno servisna podrska

Član
ako nista sad bar mozes naci na akcijama neke modele po snizenim cijenama i sa produzenom garancijom sa po 5 godina, bar je kod nas u Tz tako ;)

Član
evo ja kupio onaj lcd :icon_smile: obisao sve trgovine za koje sam znao kod nas ovdje,i sa cijenom bas nisam uspio naci nesto kao ovaj platio 620 km mislim da nije puno :D prekopcao ga,radi ko satić :cool: garancija 2 god jbg sta sam god gledao il je skupoooo il marka lijeva neki telefunkeni...bire ,ima mi rodjak isti vec pola god i radi

Član
Eeeeeee telefunken je nekada bila jako dobra marka kao i saba,nordmende,bang and olufsen,(ove gore 4 su nekada znale koristiti iste sasije u uredzajima)magnum,tevion,medion,universum isti tako ima jako dobrih stvari...da ne nabrajam dalje :icon_smile:

Član
strujaze je napisao(la):
Eeeeeee telefunken je nekada bila jako dobra marka kao i saba,nordmende,bang and olufsen,(ove gore 4 su nekada znale koristiti iste sasije u uredzajima)magnum,tevion,medion,universum isti tako ima jako dobrih stvari...da ne nabrajam dalje :icon_smile:
"nekada" :icon_biggrin: al sad su svi oni haman na istom rangu,rade robu da izdrzi do garancije i preko malo

Član
amkos je napisao(la):
strujaze je napisao(la):
"nekada" :icon_biggrin: al sad su svi oni haman na istom rangu,rade robu da izdrzi do garancije i preko malo

tako nekako :) ako si dobre srece radi jos toliko pa se onda tek pokvari nesto :)