Pezo 309

Pezo 309

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
e ovako... izgoreo mi auto pre 2 meseca ali totalno.. pa da vidim dali je neko upoznat sa modelom, dali ima one plocice ili je broj na sasiji jer bi hteo (ako ima plocice) da uzmem stranca i samo zamenim plocice :D

edit: i da, samo nakacim moje tablice i ceraj :D :lol:

Početnik
covjek hoce da prekuca auto i o tome pise po internetu......i ja pitam,to ti ozbiljno? :icon_question:

Početnik
krajnje :cool: nego vec sam ga dao pa nisam u mogucnosti da pogledam brojeve, dali su plocice ili je ukucano na sasiji.. moram da picim dosta kilometara do njega pa rekoh prvo da se raspitam, da se ne vozim dzabe ;)

inace zvao sam vec 10-15 drugara i prijatelja koji se bave kolima i niko ziv ne zna dali su u pitanju plocice ili je broj na sasiji.. samo mi ta informacija treba, ako su plocice ima odmah da idem da otimam pezoa nazad ;)

Početnik
ima i plocica i ukucano na sasiji koliko ja znam,tako je kod svakog...ne znam kako je kod vas,kod nas su sad poostrili mjere na tehnickom tako da prekucana auta nemaju prolaza....sretno tebi..

Početnik
trazim semu za registraciju da ne proveravaju i sutra zovem coveka da se dogovorimo... samo se nadam da nema broj na sasiji, onda ce biti muka to raditi i ne isplati se za ta kola :icon_question:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.