pezo 309 GTi 1.9 8V 130KS

pezo 309 GTi 1.9 8V 130KS

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
ok, znaci pazarim ovoga meseca pezoa 309 GTi 1.9 8V 130KS :cool: ne zamerite sto pokrecem ovu polemiku na vise foruma - radim to kako bi prikupio sto vise informacija o njemu :D

dakle, sta mislite o doticnom, motor i to me interesuje, kako su se pokazali i dali moze da se uzme kao "osnova" za dalje dorade tj. tuning? hteo bi da ga chipujem takodje, vidim na ovom sajtu da nema nikakvih informacija za ovaj 8V motor, za 16V sa katom sa 146 i bez kata sa 160KS izgleda da moze, ali sam bacen u rebus jer ne stoji nista za 8V :icon_question:

dalje, kazem mi drugar (NS Tuning) da od dodatne styling opreme za njega nema nista, znaci sve sto budem budzio bice custom made :cool:

dakle, svi vasi utisci i kometari i poznavanja sa doticnim motorom su vise nego dobrodosli... imao sam ranije 309-ku samo 1.3 tako da znam dosta oko njega, samo ovaj 1.9 motor mi je ne poznat pa me znaci interesuje sve sto mogu da saznam o njemu :)

http://www.bhtuning.com/205-mi32-project-the-twin-mi16-engined-205-t-29451.html

Obrati se njemu, vjerujem da ti niko nece moci bolje pomoci sto se tice Pezoa ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.