Peugeot esp/asr

Peugeot esp/asr

pozz svima...imam Peugeot 307 HDI 2.0 79kw i poceo mi se javljati problem...
esp/asr not functioning mi se prikaze na displeju i antipolution fault,auto mi se od tad neponasa kako treba,nema snage i lijen je ko drvo.
ima dovoljnu kubikazu i snagu i ponasao se odlicno na cesti prije toga pa me to malo zabrinjava sad..citao sam svega i svacega po forumima ali bi volio cuti neki konkretan odgovor od nekog ko se susretao sa tim problemom..hvala

Član
nema tu price nikakve dok se dijagnostika ne uradi, dzaba mozemo nagadjat do sutra.
na mom je isto pisalo depolution system faulty dijagnostika me uputila na neki senzor, bio u prekidu samo.

Član
Kada ti pise ESP/ASR not functioning da li se upali lampica na instrument tabli od ESP? Da li se uvijek pali ili ponekad? Meni se znalo ponekad u voznji upaliti ali zaprljan senzor bio... ocistis operes i miran
A za to drugo moze svasta biti. Od elektromagnetnih ventila do protokomjera vazduha i vakum ventila, bez dijagnostike tesko

da da,i takodjer povremeno se palila al sad zadnji put nije se gasila nekoliko dana i opet sjednem juce u auto i ono sve normalno...al danas on ide majstoru ipak pa cu znati tacno o cemu se radi..