PEUGEOT 206 ZAMJENA ZUPCASTOG REMENA

PEUGEOT 206 ZAMJENA ZUPCASTOG REMENA

Član
Interesuje me na kolko kilometra se mjenaj zupcasti remen na peugeotu 206 1.4HDI i znal neko otprilike cjene seta djeva koji se mjenjaju sa zamjenom zupcastog remena????hvala unaprijed

Član
oko 350KM ti je cena kompletnog servisa, preporucivo na 100 000 km, mada moze da gura i vise :D...

Član
u mene je 1.4 hdi. ja mijenjao prosli mjesec na 120000 i kostalo je 604 km dijelovi i 100 ruke sve orginal a zamjenski dijelovi jeftinije izidje

Član
imao sam 1.1 benzin i na njemu je veliki servis sa rukama bio 280KM, dok mi je na 2.0 HDI-u veliki dostigao 370KM. Nisam ga radio u ovlastenom servisu ali je sve odradjeno profesionalno sa prvoklasnim delovima. Zupcasti, spaneri i mikroremen, kao ni ulja nisu bila proizvedena od starne peugeota, kao sto ni "origianlni" delovi ne mogu biti ali servis je bio ucinkovito sproveden uz prihvatljivu cenu.

Član
deez je napisao(la):
imao sam 1.1 benzin i na njemu je veliki servis sa rukama bio 280KM, dok mi je na 2.0 HDI-u veliki dostigao 370KM. Nisam ga radio u ovlastenom servisu ali je sve odradjeno profesionalno sa prvoklasnim delovima. Zupcasti, spaneri i mikroremen, kao ni ulja nisu bila proizvedena od starne peugeota, kao sto ni "origianlni" delovi ne mogu biti ali servis je bio ucinkovito sproveden uz prihvatljivu cenu.

Ja sam radio nedavno servis na 206-ici, 1.1 motor, samo dijelovi su bili oko 300 km. Presaberi se malo. Da nisi zaboravio par dijelova?