Član
Pozdrav,
Da i ja predstavim svoju jurilicu.
Prvi put sam kupio sebi auto, do sad sam vozio maminu Škodu Feliciju 1.9d
U pitanju je, kako naslov kaže, Peugeot 206 2.0 HDI, 2001 godište sa XS paketom opreme.
Motor je sa 66kW, 90 ks.
Prava mala jurilica, brutalno ubrzava, nakon 1.9d Felicije, ovo je nenormalno.
Auto me izašlo relativno jeftino, 3.400 KM, računajući na kilometražu, stanje limarije, motora i torzija.
Jedine zamjerke su ogrebotine na gepeku, koje nisu duboke i daju se ispolirat, te slabo osvjetljenje na bord compjuteru (fali 1 sijalica a ostale čudno rade), pa to moram provjerit je li zato što fali sijalica ili trebam ganjat bord po Piku/otpadu.
Mali servis je u planu, te također planiram poskidati sve sa auta (prednji, zadnji branik) i ponovno ih zakačit, jer na par mjesta ne leže fino pa ružno izgleda kad se gleda iz bliza.
Također, zadnji brisač sam skinuo (Francuska proizvodnja, počeo mlatarat pozadi)
Ja sam autom prezadovoljan.
Evo i par slikica.
Unutrašnjost, prije oblaganja volana:
Trenutno volan, nakon oblaganja:
Unutrašnjost u mraku:
Pežo trenutno, čeka da nam MUP vrati vozačku:
Sljedeće na redu, nakon malog servisa, su neke felge, 15ke neke, dok nađem i skupim pare.
Eto, toliko od mene.
Da i ja predstavim svoju jurilicu.
Prvi put sam kupio sebi auto, do sad sam vozio maminu Škodu Feliciju 1.9d
U pitanju je, kako naslov kaže, Peugeot 206 2.0 HDI, 2001 godište sa XS paketom opreme.
Motor je sa 66kW, 90 ks.
Prava mala jurilica, brutalno ubrzava, nakon 1.9d Felicije, ovo je nenormalno.
Auto me izašlo relativno jeftino, 3.400 KM, računajući na kilometražu, stanje limarije, motora i torzija.
Jedine zamjerke su ogrebotine na gepeku, koje nisu duboke i daju se ispolirat, te slabo osvjetljenje na bord compjuteru (fali 1 sijalica a ostale čudno rade), pa to moram provjerit je li zato što fali sijalica ili trebam ganjat bord po Piku/otpadu.
Mali servis je u planu, te također planiram poskidati sve sa auta (prednji, zadnji branik) i ponovno ih zakačit, jer na par mjesta ne leže fino pa ružno izgleda kad se gleda iz bliza.
Također, zadnji brisač sam skinuo (Francuska proizvodnja, počeo mlatarat pozadi)
Ja sam autom prezadovoljan.
Evo i par slikica.
Unutrašnjost, prije oblaganja volana:
Trenutno volan, nakon oblaganja:
Unutrašnjost u mraku:
Pežo trenutno, čeka da nam MUP vrati vozačku:
Sljedeće na redu, nakon malog servisa, su neke felge, 15ke neke, dok nađem i skupim pare.
Eto, toliko od mene.