Matej19 je napisao(la):
Pozdrav svima,novi sam na forumu i extra je,sve pohvale.Da predstavim svoje auto,u pitanju je Pug 205 1.3 benzin sa karburatorom nedavno kupljen.Auto je u "srednja zalost" stanju,motor i limarija su u extra stanju a ostalo manje vise.Kupio ga za male pare,tocnije za 1000 KM sa punom godinom registracije.Auto nije nesto al et da ga ipak objavim xDD. Imam neke planove sa njim pa cemo da vidimo na sta ce sve da ispadne :d Uglavnom planovi su standardni: spustanje,alu felge,
uredjenje interijera koji je katastrofa 
,body kit i tako to,oko motora nista necu da diram jer je po meni u extra stanju,suv ko barut,inace duze vrijeme mi je trebalo ovako auto zbog male potrosnje jer svaki dan na poso putujem 70 km :S Da ne duzim evo auta..
Ovdje si pomenuo sredjivanje unutrasnjosti ako ces je sredjivati sa tim led trakama ,bojim se da si krenuo u pogresnom smijeru.Inace auto je lijep i moze se jako lijepo srediti.Sretno u daljnjim radovima
Prijatelju da pomenuo sam sredjivanje inerijera,uskoro stize komplet kontrol tabla od puga 205 GTi 'godina i na njoj cu da dodam malo bijele boje oko radiona i ofarbacu one grillove kuda grijanje i hladjenje izlazi,a sve ove LEDICE ce da budu skopcane na prekidac da palim kad hocu

.Samo polako ako ista imam imam vremena

Uzivaj
mahe007 je napisao(la):
:smajli10::smajli10: moj savjet ti je ako vec hoces ledice stavi jednu pozadi da ti obasja tablicu spojis na ona svjetla i po jednu naprijed dole gdje su noge i spojis da se pale kad se otvore vrata

a ovo naprijed umjesto maglenki definitvno nije za njega

to sto si ti pospajao je bas bezveze a i nemas nikakve korsiti osim sto sljasti

Mozda si i u pravu jer me je vec murija par puta jebavala zvog ovi svjetala "ko fol" smeta drugim vozacima kad mi idu u susret....A ova LED traka sto je naprijed se spusta skroz na dno branika i bice okrenuta prema dole skroz da obasjava pod auta i spojicu je na prekidac da po potrebi mogu da ugasim

Ma cilj ovoga sto sam je stavio ovako naprijed jeste da se moze da vidi preko dana,meni osobno ljepse izgleda kad svijetli preko dana nego preko noci a preko dana ne smeta ama bas nikome a i murija me ne zajebava a ovako sam im cisti magnet

Ma drug samo polako svasta nesto se ima u planu,samo para i domisljatosti a vremena hvala bogu imam koliko toliko tek mi je 20 godina

Zivio
Sta ja znam i prije su se meni ove LED trake tek kad su izasle uzasno svidjale i uvijek sam htjeo da nabacam par komada na "svoje auto" jer sam prije uvijek na posao vozao ujakovo tako da nisam smjeo nista da diram,a sada kad sam prije pola godine kupio sebi svoje auto sada napokon imam sansu da ga sredjivam kako ja hocu i kako meni uljepsava pogled,para nemam za neki extra tuning ali svaki dan gledam da ulazem koliko para i koliko vremena mogu oko auta sto se tice mehanike i pokretljivosti i svega ostaloga sto dolazi sa tim da to bude bar za moje oci tip top a za ostale manje vise,o ukusima se ne raspravlja,kao sto rekoh i kad sam auto objavio
"Svi komentari dobro dosli"

D Neko voli ovako neko voli onako,o ukusima se ne raspravlja

Peace