dellas je napisao(la):Ima li neko iskustva sa ovim motorom, o HDi-u sam cuo dosta toga i uglavnom je sve pozitivno, ali ovaj motor mi je nepoznanica, a ima jedan lep 306 99.god, sa tim motorom i korektnom cenom:icon_question:
dellas je napisao(la):@oggya taj od 90ks. Ali mislim da on nije isao u 307:icon_question: U 307 je isao 2.0hdi.
@djordjep: hvala na informacijama, to je bas dobra kilometrazaIma li problema zimi oko paljenja?
dellas je napisao(la):@oggya taj od 90ks. Ali mislim da on nije isao u 307:icon_question: U 307 je isao 2.0hdi.
@djordjep: hvala na informacijama, to je bas dobra kilometrazaIma li problema zimi oko paljenja?
ZELA GTI je napisao(la):dellas je napisao(la):@oggya taj od 90ks. Ali mislim da on nije isao u 307:icon_question: U 307 je isao 2.0hdi.
2.0 hdi od pogodi koliko ks? 90
ZELA GTI je napisao(la):Da, po čemu? Drugačije se zove?
ZELA GTI je napisao(la):dellas je napisao(la):@oggya taj od 90ks. Ali mislim da on nije isao u 307:icon_question: U 307 je isao 2.0hdi.
2.0 hdi od pogodi koliko ks? 90