Pet osoba povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mercatora u Tuzli

Pet osoba povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mercatora u Tuzli

Legend
Pet osoba je povrijeđeno i pričinjena je velika materijalna šteta u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 sati u ulici Obala zmaja od Bosne, južna magistrala, na raskrsnici kod Mercatora u Tuzli. Povrijeđeni su sanitetima Hitne pomoći prevezeni u UKC Tuzla gdje im se ukazuje pomoć.

Kako saznajemo na mjestu događaja u saobraćajnoj nesreći su učestvovali automobil ˝Opel Tigra˝ (405-T-805) koji se kretao iz pravca hotela ˝Tuzla˝( 405-T-805) a kojim je upravljao tridesetjednogodišnji S.D. i automobil ˝Passat˝(974-K-893) za čijim upravljačem je bio šezdesetogodišnji M.Š. Povrede je zadobio vozač S.D. i četiri saputnika iz automobila ˝Passat˝. Povrijeđeni su sanitetima Hitne pomoći prevezeni u UKC Tuzla, gdje se ljekari još uvijek nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda. Nakon uviđaja kojeg na mjestu događaja obavljaju službenici Odjeljenja kriminalističke policije PS Centar bit će poznat tačan uzrok nesreće.

izvor:Tip.ba

Administrator
na juznoj magistrali pola semafora ne radi... nije ni cudo sto se desavaju saobracajne nesrece... zalosno

Član
ja jedva skonta gdje je passat udaren;)
steta stvarno,i to kod vas u tz postalo isto divlji zapad,nema dana da nema udesa,bar jedan:icon_sad::icon_sad:

Član
VR6Boki je napisao(la):
Ako je ovo teska saobracajna nesreca, onda laka nepostoji...
haha upravo sam krenuo napisat.... veca materijalna steta, sta se pod tim podrazumjeva, sve iznad 300km?

Član
pioneer_09 je napisao(la):
na juznoj magistrali pola semafora ne radi... nije ni cudo sto se desavaju saobracajne nesrece... zalosno

tacno tako,i ne prodje ni jedan dan bez udesa a oni nista..

Član
ako su napisane informacije tacne, passat je prolazio raskrsnicu u tacnom polozaju gdje se tigra sada nalazi, a tigra ga je direkt udarila u lijeva vrata.....mala stvar kad odbaci i zarotira drugo auto par metara, a?

Član
sa vise teze povrijedjenih sigurno da je teska nesreca
steta,prodavo je passata sad ga nece ni prodati...

Član
danas bio u tz,ludilo,ova nesreca se desila 2 minuta prije nego sto sam ja naisao,cini mi se nije nista opasno,bilo se vec dosta ljudi sakupilo,otvaraju zadnja vrata na pasatu,ja zurio,vidim nije nista previse opasno,pa nisam ni stajao.Naprijed u pasatu dva starija covjeka,a pozadi zena starija i momcic nekakav,a u tigri neznam ko je bio.

I idem gore prema Siminom hanu,kad opet na samom ulazu u Simin H. audi jaje valjda kocio da skrene,odpozada ga pukne fiat stilo,a u fijata se opet zalijepi cini mi se oktavija.

Vracam se kuci,kad kod kajmak stanice frajeru otpao tocak na audiju(jaja).
Ja baksuznog dana.

Član
code: KR je napisao(la):
danas bio u tz,ludilo,ova nesreca se desila 2 minuta prije nego sto sam ja naisao,cini mi se nije nista opasno,bilo se vec dosta ljudi sakupilo,otvaraju zadnja vrata na pasatu,ja zurio,vidim nije nista previse opasno,pa nisam ni stajao.Naprijed u pasatu dva starija covjeka,a pozadi zena starija i momcic nekakav,a u tigri neznam ko je bio.

I idem gore prema Siminom hanu,kad opet na samom ulazu u Simin H. audi jaje valjda kocio da skrene,odpozada ga pukne fiat stilo,a u fijata se opet zalijepi cini mi se oktavija.

Vracam se kuci,kad kod kajmak stanice frajeru otpao tocak na audiju(jaja).
Ja baksuznog dana.

sve soferi,,a svi kupili vozacku:lol::lol::lol::lol:

ovaj sa passatom vjerovatno izlazio od merkatora,a ovaj ga sa strane pokupio...samo nek je ziva glava ostalo je manje vise vazno :icon_sad:

Član
ovaj u tigri koliko vidim pojas zavezan imo sva sreca inace bi izletio kroz sajbu... prosao danas neposredno nakon nesrece i mogu rec da je silovit udar bio oba auta su totalka mada slike pokazuju drugacije al...