PayPal

PayPal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
PayPal treba za placanje stvari koje narucite sa ebaya interneta itd...
Eh jel ko probao imal ko da redovno radi sa tim kolko je sigurno sta mi sve treba da bih otvorio neki racun ili slicno da bih mogao placati naruceno?? Unaprijed hvala na odgovorima!!! ;)

Član
_JokeR_ je napisao(la):
PayPal treba za placanje stvari koje narucite sa ebaya interneta itd...
Eh jel ko probao imal ko da redovno radi sa tim kolko je sigurno sta mi sve treba da bih otvorio neki racun ili slicno da bih mogao placati naruceno?? Unaprijed hvala na odgovorima!!! ;)

relativno je sigurno..... samo odes prijavis se dodas karticu.... ako ti trazi 4 koda... odes u banku po izvod vidis na izvodu... ko ti je skino 1,85$ i zadnja 4 broja ukucas na paypal za potvrdu i to ti je to npr na ebayu svi preferiraju paypal.... i vecinu stvari da narucis u bosnu tacnije 95% treba ti paypal

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Onda ga prijavis ebayu :cool:

a on odma nakon prevera... odjavi racun.... ponisti paypal racun.... ali ebay pruza zastitu do 2000 dolara... u slucaju sranja... naravno kao sto to biva niko ti nece dzaba dati 2000 dolara... mora se mnogo faktora potrositi... ali jedan od sigurnijih nacina je paypal... ali svugdje ima govana

Početnik
da li je bosna usla u full paypall... znam da se moglo placati paypall-om, ali nisu se mogli primati honorari na njega... tj. moras da stavis lovu na pp, pa onda placas, ali ne moze tebi niko da prebaci... zato vecina koja radi online, a ko je u bih, koristi moneybookers.com

inace, paypall je - kao i moneybookers - veoma siguran... koristim oboje vec godinama...

Član
bilosto je napisao(la):
da li je bosna usla u full paypall... znam da se moglo placati paypall-om, ali nisu se mogli primati honorari na njega... tj. moras da stavis lovu na pp, pa onda placas, ali ne moze tebi niko da prebaci... zato vecina koja radi online, a ko je u bih, koristi moneybookers.com

inace, paypall je - kao i moneybookers - veoma siguran... koristim oboje vec godinama...

korisnik paypala sam ves skoro godinu dana,uradio mnogo transakcija,imao sam jedan problemcic i u roku od 24h sata su mi vracene pare(nisam nikad dobio proizvod pa sam podnio zalbu)
Super stvar i sigurna stvar!
Jos BiH nije u full na paypal,dakle nemogu se primati uplate,ali moze se placati sto je meni bitnije.

Član
I ja koristim Paypal, kupovao raznih gluposti, od online klade pa do kineske elektronike, sve super proslo, sva roba stigla, nemam negativnih iskustava... Sto se tice ebay-a, nisam tamo kupovao, ali postoje scam proizvodi, ali se moze dobiti povrat para do odredjenog iznosa... Imaju i firme koje se bave kupovanjem stvari sa ebay-a, ja kontaktirao nekog lika u Beogradu, ali sam shvatio da mi je isplativije otici do najblize trgovine i kupiti sta mi treba....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.