dadao_style je napisao(la):je skup al moze na vaganje uzmes onoliko koliko ti treba za motor npr 10 20 deka uzmi grubu i finu one su najbolje ja sam sebi uzimo na vaganje moze koliko hoces a nije lose ni sonax i te druge mada nije kvalitet ni blizu kao 3m
dadao_style je napisao(la):jesam radnja boja i lakova prije je bila na katu auto kuće GUMA M sad ti je preseljena dole kod sjemenarne ispod auto kuće boras ima skretanje desno koga god upitas za boje i lakove svak zna tu imas i neki auto servis
rs6 je napisao(la):dadao_style je napisao(la):jesam radnja boja i lakova prije je bila na katu auto kuće GUMA M sad ti je preseljena dole kod sjemenarne ispod auto kuće boras ima skretanje desno koga god upitas za boje i lakove svak zna tu imas i neki auto servis
znam da kod nas ovdje nema nigdje na vaganje ... jbg .... a 3M je fantastican posto radim oko limarije, cesto poliram pa znam kakav je efekat
yago je napisao(la):cime da pupunim duboku ogrebotinu na plastici,a da ne farbam sve,dajte kakavih savjeta,bijela boja je u pitanju........
yago je napisao(la):cime da pupunim duboku ogrebotinu na plastici,a da ne farbam sve,dajte kakavih savjeta,bijela boja je u pitanju........