pasta za poliranje

pasta za poliranje

Član
pozdrav,ima li kakva pasta za poliranje skutera ili moze pasta ona za auto..........

rs6

Član
skup mu je 3M ako hoce sam sebi polirat, moze uzet' abro ili sonax neku rjedju manje abrazivnu da moze krpama radit.....

je skup al moze na vaganje uzmes onoliko koliko ti treba za motor npr 10 20 deka uzmi grubu i finu one su najbolje ja sam sebi uzimo na vaganje moze koliko hoces a nije lose ni sonax i te druge mada nije kvalitet ni blizu kao 3m

Član
dadao_style je napisao(la):
je skup al moze na vaganje uzmes onoliko koliko ti treba za motor npr 10 20 deka uzmi grubu i finu one su najbolje ja sam sebi uzimo na vaganje moze koliko hoces a nije lose ni sonax i te druge mada nije kvalitet ni blizu kao 3m

Jesi li u Mostaru uzimo 3m i ako jesi gdje? ;)

jesam radnja boja i lakova prije je bila na katu auto kuće GUMA M sad ti je preseljena dole kod sjemenarne ispod auto kuće boras ima skretanje desno koga god upitas za boje i lakove svak zna tu imas i neki auto servis

Član
Pa nek ti naprave boju i na cackalicu i lagano. Kasnije isoliraj bit ce bolje nego sa ogrebotinom sigurno,

rs6

Član
jesam radnja boja i lakova prije je bila na katu auto kuće GUMA M sad ti je preseljena dole kod sjemenarne ispod auto kuće boras ima skretanje desno koga god upitas za boje i lakove svak zna tu imas i neki auto servis

znam da kod nas ovdje nema nigdje na vaganje ... jbg .... a 3M je fantastican posto radim oko limarije, cesto poliram pa znam kakav je efekat ;)

Član
rs6 je napisao(la):

znam da kod nas ovdje nema nigdje na vaganje ... jbg .... a 3M je fantastican posto radim oko limarije, cesto poliram pa znam kakav je efekat ;)

Ma ako je početnik netreba mu uopce 3m. Samo moze zajebat stvar skroz.
Sonax je za početnike najbolji. Jedino ko bas zna pa 3m je zakon.

Član
cime da pupunim duboku ogrebotinu na plastici,a da ne farbam sve,dajte kakavih savjeta,bijela boja je u pitanju........

Član
yago je napisao(la):
cime da pupunim duboku ogrebotinu na plastici,a da ne farbam sve,dajte kakavih savjeta,bijela boja je u pitanju........

Cackalicom bolan. To je najbolje za najmanje para. Ako budes fino radio fino ce ti i ispast. Samo malo ocekaj da se osusi boja pa onda lakse je.