Pasta za poliranje display-a

Pasta za poliranje display-a

Član
Potrebna mi je pasta za poliranje display-a na mobitelu. Zna li iko gdje se moze nabaviti, imao sam jednu, crveno bijelo malo pakovanje...

ovako izgleda...

slika-1834-2010-08-1282993925-default.jpg

Član
emirEX_sa je napisao(la):
imas u OBI-ju. ucinkovita je na plexiju ali da li odgovara za display ne znam

Ok hvala, pogledat cu...
Ako neko zna jos nesto vezano za ovu pastu ili neku slicnu nek se javi;)

jedno vrijeme je bilo u trznom centru Tom na putu Lukavica - Vraca, nisam siguran da li jos ima, davno sam gledao, prije pola godine ako ne i vise...

Sta tacno trebas polirati? Ako je plastika/pleksiglas, onda najbolje sredstvo za poliranje je pasta za zube...Obrati paznju da u njoj nema nekih granulata da ne ostetis ono sto poliras..Najbolji je Blendamed bilo koji u kom nema onih zrnaca...

Član
roki_actros je napisao(la):
Sta tacno trebas polirati? Ako je plastika/pleksiglas, onda najbolje sredstvo za poliranje je pasta za zube...Obrati paznju da u njoj nema nekih granulata da ne ostetis ono sto poliras..Najbolji je Blendamed bilo koji u kom nema onih zrnaca...

hah,cuj kaladont?? pa treba mi da ispoliram display na mobitelu jednom a one paste mi nestalo ...

Haj probat cu sa kaladontom :D:D

Da pasta za zube..Ja sam nekada na K750 polirao display..A inace pastom za zube redovnom poliram pleksiglas na kilometar satu, CD player-u i sl.