Passwort Decoder

Passwort Decoder

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ima li kakav program, kojim se mogu iscitati one zvijezdice?
zagubila sam PW pa mi sad treba..

:icon_rolleyes:

Član
RCat je napisao(la):
ima li kakav program, kojim se mogu iscitati one zvijezdice?
zagubila sam PW pa mi sad treba..

:icon_rolleyes:

Koji program je u pitanju? Za vecinu njih mozes naci na netu, sad ako budes imala srece nece dugo potrajati, al zna nekad bruku vremena da oduzme to razbijanje passa

Član
posalju.. drugi e-mail je takodjer kod njih.. pisala sam im mail, dosad nista. pa reko da nema kakav program kojim mogu pw citati, ustvari da mi ga otkrije jer ga ne znam vise

Član
Eh sad je tu do accounta, sta ti oni nude.... Ima li tipa ono tajno pitanje?
Koliko znam za accounte nema nista, jer ce te server njihov odmah blokirati :icon_evil:

Član
nazalost nema, ima alternativna mail adresa i broj telefona. trenutno nemam njemackog broja, negdje je u utrobi moga psa. ima da im posaljem kopiju licne. hjoj.

Član
i da nadjes ne smijes, jer direktno povredjujes njihova prav ai sugornost, a usto ako nadjes neki zajebaniji program, iscitaju ti IP adresu, i stave block na acc...bolje ne cackaj ako ne znas tacno sta radis

Član
ma ima ba, cekaj ja cu ti probat naci. program se pokrene na tvom kompu i samo selektujes te zvjezdice ono ti prikaze normalan pass... cek da vidim imam li na kompu, ako ne bude, nacemo ti link...

evo probaj ovaj, meni moze vidjet one zvjezdice pasworda kad hocu da se konektujem na net, pa probaj moze li i za taj tvoj mail

http://hotfile.com/dl/10381334/676315a/eSPew.rar.html

ako ti ne bude serijskog kad skines, javni se pa cu ti ja poslat. posto ne znam tacno koji sam ja skin'o bilo je vise ponudjenih linkova :D

edit: evo sad sam probo, moze i od pasworda ali na internet exploreru, na mozili nece da mi cita tackice, a na IE moze normalno. nadam se da koristis IE... heheh :D

Član
koristim lov.. vazi li to iako sam sad na drugom laptopu?
u medjuvremenu sam uredila novi mail, i koga sam se sjetila napamet mu poslala
hebga.. :icon_confused:

Član
jok,ako ti je na starom ostalo upaljeno da sacuva password i password ima dakle u poljima za pass onda ga moezs vidjeti u firefoxu,tools-options-security i saved passwords

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.