Evo da i ja predstavim svoj novi autić, znači passat b7 comfortline 2.0 140ks 160k predjeni, svaka sijalica u ovlaštenom servisu do sad zamjenita pa na dalje da ne duljim. Neće biti zakucavanja u pod i slični zajebancija, nemam namjeru na svakoj grbi gledati jel šta ostalo iza mene, znači što više u smjeru fabrike. Skromnu neku opremu ima najviše mi se svidja auto hold, i start-stop kojeg sam isključio jer mi je vrućo u autu kad se ugasi.
Do sad koliko sam vozio mi pokazuje skromni 4.8 litara potrošnju da vjerujem ili malo voli slagati.
U planu imam:
-Tablice bez okvira
-Felge 17" ne da mi se zajebavati sa slovenskim zakonom gdje mora biti homologacija za svaki šeraf, možda kasnije vece stavim kad bude para inače sam student pa se nema
-Radio RCD/RNS 510 (ako ko ima delphi model radia da mi napiše svoje mišljenje kako radi i kakva je muzika jer ovaj bosch rcd 310 sta imam je super)
-Svjetla xenon i one led lampice oem (za to isto moram homologaciju raditi i polcu osiguranja mjenjati pa ce malo sacekati taj dio)
-Kromirani nosači na krovu
-Preklapanje ogledala, i dalje mi ne ide u glavu da to nema serijski
... još sitnica ali ni za ovo nemam pare pa kad bude
Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk
Do sad koliko sam vozio mi pokazuje skromni 4.8 litara potrošnju da vjerujem ili malo voli slagati.
U planu imam:
-Tablice bez okvira
-Felge 17" ne da mi se zajebavati sa slovenskim zakonom gdje mora biti homologacija za svaki šeraf, možda kasnije vece stavim kad bude para inače sam student pa se nema
-Radio RCD/RNS 510 (ako ko ima delphi model radia da mi napiše svoje mišljenje kako radi i kakva je muzika jer ovaj bosch rcd 310 sta imam je super)
-Svjetla xenon i one led lampice oem (za to isto moram homologaciju raditi i polcu osiguranja mjenjati pa ce malo sacekati taj dio)
-Kromirani nosači na krovu
-Preklapanje ogledala, i dalje mi ne ide u glavu da to nema serijski
... još sitnica ali ni za ovo nemam pare pa kad bude
Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk