passat 5B ili peugot 406

passat 5B ili peugot 406

Član
Imam passata 5b 1996 godina 1.9 tdi 81 kw,auto extra,sto se tice motora extra,preso je bar tako pise 270 i jos nesto neznam tacno,e sad dolazim u iskusenje,imam jednog rodzaka iz Njemacke i dovuko je peugota 406 2001 godiste HDI 2.0 80 kw preso 160 hiljada,auto u extra stanju,ocuvano udoban,ma auto samo tako i daje mi ga po nekoj cijeni od 8000 do 8.500(sve placeno do registracije),znaci samo se treba registrovati.....Posto ja nikad uzivotu nisam imo Peugota niti sam ih vozo do danas,pitam dali da prodam passata i uzmem peugota,ili da se manim belaja i nastavim uzivati u WV :icon_question: evo slika peugota :icon_smile:

Član
Mani se belaja ;) prodaj tog vW-a:cool:ako si uzivao u tom passatu neznam sta da kazem kolko ces se bolje osjecat tj uzivati u 406 verziji sto se tice udobnosti itd,samo steta sto nije obicni a ne karavan;)

Član
meni je i ovaj karavan premocan, moj komsija ima dva ovakva, identicna, koliko znam niad problema s njima, oba uvezao iz njemacke:cool:

Član
Taj 406 je auto starije tehnologije i dizajna, nikakav pomak neces imati u odnosu na passata a cena ce jos vrtoglavo padati. Passat je klasa za sebe, vauvau kod nas ne gubi tako lako cenu pa cak i jedan koji je star 15 godina. Ne bih ti nikada prorucivao to da uradis osim ukoliko ti VW nije neka baraka pa trebas da ga se resis po svaku cenu.
2.0 HDI je odlican motor, ali veruj mi da nije dorastao nemackom TDI-u.
Ja sam prodao HDI i presao na TDI pa ti mogu to potvrditi.

Ma po cemu nije dorastao HDI-u ? Kad je 406ica prelazila s tim istim 2.0 HDI motorokm 22xx kilometara s jednim tankom, i ovi sad predju 2500 i hvale se time. Prije 8 godina su oborili taj rekord, znaci daleke 2003 godine. U pravu si, VW ce manje izgubiti na cijeni, ali danas se nista ne prodaje za kes, samo zamjene ili slicno. Kako ja znam, VW je zadnji uveo CR, pa i Hyundai je prije njih, toliko o njihovoj tehnologiji.

Druze na tebi je, ako ti je rodjak, isprobaj auto, ako ti nije do toga koliko ces zaraditi pri prodaji, onda uzmi Puga ;)

Član
Sto se tice puga,ja licno nisam zadovoljan sve o.k auto je u extra stanju zategnut do jaja,ali nema ni vuce ni startnosti kao tdi wv,a pnarucito unutrasnjost kao da je wv izmislio i plastike i gotivu u autu,i passat je dobar i nije hrbatija,motor extra unutrasnjost sve malte ne tip top,jos cu malo da razmislim al cisto sumljam da ce se pazariti,ako je ko zainteresovan za ovog puga nek se obrati ima finu cijenu ;) ipak wv je wv

Član
ma ne bi dao tdi motor pa makar da je ne znam ti koliko ovaj tisi i moze vise preci...